Skip Navigation
Skip Sidebar
KleinGeluk

KleinGeluk

Non-profit

Over ons

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn en is goed thuis in de wijken. We bieden persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) ...

WelzijnOuderenBuurt & omgeving
Deel
Houd je van fietsen met de duofiets?

Houd je van fietsen met de duofiets?

Structureel werk · 1–2 uur/week
Flexibele locatie
Advies & MentoringSociaal contactBuiten
Ouderen
Activiteit Delen
KleinGeluk
#42740
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Klein-Geluk1/activiteiten/Houd-je-van-fietsen-met-de-duofiets/42740 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wilt u een oudere de wind in de haren laten voelen? KleinGeluk heeft een aantal Duofietsen waarmee je kan gaan fietsen in Apeldoorn

Uitgebreide omschrijving

De Duofiets is een e- bike fiets waar je met 2 personen naast elkaar kan fietsen. Je hebt de mogelijkheid om in de ochtend of in de middag te gaan fietsen en je bepaalt samen waar de fietstocht naar toe gaat. De mooiste plekjes en terrasjes kunnen opgezocht worden.

Je maakt een testrit en dan bepaal je of je het leuk vindt om te gaan fietsen. KleinGeluk heeft vele locaties in Apeldoorn waar een Duofiets aanwezig is.

Je wordt via een rooster ingepland, waarbij je wensen worden mee genomen.


"Je wordt betaald met een glimlach en krijgt er veel dankbaarheid voor terug" 

KleinGeluk is samen mooie momenten beleven! Jij bent de kers op de taart! Als vrijwilliger geef jij extra kwaliteit aan het leven van onze bewoners en kleurt de dag met kleine geluksmomenten, die van onschatbare waarde zijn. 

 

Wij zijn blij met jou als vrijwilliger en laten via ons attentiebeleid graag onze waardering blijken. Je krijgt begeleiding en kunt deelnemen aan workshops om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. 

 

Als vrijwilliger ben je verzekerd (WA en ongevallen) en wij vragen een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aan. 

 

 

Heb je interesse? 

Telefoon: 0800-0604, of mail: [email protected] 

www.kleingeluk.nl 

 

 

Activiteit Delen

Over KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn en is goed thuis in de wijken. We bieden persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) zorg. Daarbij kijken we met een positieve blik op de oude dag, met oog voor wat iemand nog wel kan. Met focus op de kracht en betekenis van kleine, maar juist zo waardevolle geluksmomenten die iedere dag de moeite waard maken.