Skip Sidebar

KleinGeluk

Non-profit

Over ons

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn en is goed thuis in de wijken. We bieden persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) ...

WelzijnOuderenBuurt & omgeving
Deel

Ben jij dat gezellige wandelmaatje?

Structureel werk · 2–3 uur/week
Kanaal Noord 27, 7317 AB Apeldoorn, Nederland
WelzijnOuderenBuurt & omgeving
Activiteit Delen
KleinGeluk
#44585
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Klein-Geluk1/activiteiten/Ben-jij-dat-gezellige-wandelmaatje/44585 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om gezellig samen met een groep van onze bewoners te gaan wandelen.

Uitgebreide omschrijving

Bij de locatie Veldhuis ga je als groep vrijwilligers wandelen met bewoners onder begeleiding van een medewerker. Het is hierbij mogelijk dat je samen wandelt met een bewoner in bijv. een rolstoel of met een rollator. Je wandelt met elkaar in de omgeving van locatie Veldhuis, waarbij in de rustpauze gezellig samen wordt genoten van een kopje koffie of een ijsje.


De wandelingen vinden plaats op : donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur.


"je wordt betaald met een glimlach en krijgt er veel dankbaarheid voor terug"

KleinGeluk is samen mooie momenten beleven! Jij bent de kers op de taart! Als vrijwilliger geef jij extra kwaliteit aan het leven van onze bewoners en kleurt de dag met kleine geluksmomenten, die van onschatbare waarde zijn.


Als vrijwilliger ben je verzekerd (WA en ongevallen) en wij vragen een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aan.


Heb je interesse?

Bel naar de zorglijn vai 0800-0604 (gratis)

of mail naar [email protected]

www.kleingeluk.nl

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > KleinGeluk > Ben jij dat gezellige wandelmaatje?

Over KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn en is goed thuis in de wijken. We bieden persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) zorg. Daarbij kijken we met een positieve blik op de oude dag, met oog voor wat iemand nog wel kan. Met focus op de kracht en betekenis van kleine, maar juist zo waardevolle geluksmomenten die iedere dag de moeite waard maken.