Skip Sidebar

Over ons

Kids College Apeldoorn (KCA) is een weekendschool voor nieuwsgierige kinderen, die een boeiende wereld in willen duiken. Een wereld, waar ze als gevolg van hun thuissituatie niet gauw mee in aanraking ...

OnderwijsSociale rechtvaardigheidKinderen & Jongeren
Deel

Secretaris/penningmeester Weekendschool Kids College Apeldoorn

Structureel werk
Deventerstraat 54, 7321 CA Apeldoorn, Netherlands
Coördineren
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Kids College Apeldoorn
#42759
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Kids-College-Apeldoorn/activiteiten/Secretarispenningmeester-Weekendschool-Kids-College-Apeldoorn/42759 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Een interessante bestuursfunctie als secretaris/penningmeester bij een ambitieuze maatschappelijk betrokken stichting op het gebied van onderwijs en ontwikkeling van kinderen in Apeldoorn.

Uw reactie op deze vacature zien wij graag tegemoet.

Uitgebreide omschrijving

Over Kids College Apeldoorn
Kids College Apeldoorn is een weekendschool. We bieden een programma voor gemotiveerde en nieuwsgierige leerlingen. Talentontwikkeling staat daarbij centraal.
Kids College Apeldoorn biedt kinderen tussen de 10 en 14 jaar een prachtige kans hun talenten en ambities te ontwikkelen en een kijkje te nemen achter deuren die anders voor hen gesloten blijven.
Het programma wordt op 24 zondagen per jaar aangeboden. Gastdocenten uit uiteenlopende beroepen staan daarbij centraal. Zij bieden met hun passie een interactief lespakket dat kinderen een extra stimulans geeft en hen de mogelijkheid biedt uit hun dagelijkse leefwereld te treden.

De organisatie
Kids College Apeldoorn is in hoge mate een vrijwilligersorganisatie. De organisatie wordt ondersteund door een kleine en professionele staf (3 parttime medewerkers).
Het bestuur is beleidsbepalend. Het bestuur (momenteel 5 leden) vergadert 8 - 10 keer per jaar.

Uw taken
Kids College Apeldoorn zoekt een vrouw of man die bereid is gemiddeld een viertal uren per week in de bestuurlijke werkzaamheden van de stichting te steken. Daarbij gaat het zowel om secretariële - als om financiële taken. In de kern gaat het om agendavoorbereiding, opstellen begroting, opstellen jaarverslagen en voorbereiding accountantscontrole. Daarnaast vormt de secretaris/penningmeester samen met de voorzitter het DB en samen met leden van de staf het MT.

Wie bent u
U bent een vrouw of man met hart voor onderwijs. Iemand die daarnaast gevoel heeft voor de bedrijfsvoering (m.n. financiën, personeel en administratie) van een kleine vrijwilligersorganisatie. U gelooft in samenwerking en voelt zich thuis bij zowel bestuurlijke - als meer operationele taken.

Nadere informatie
Voor nadere informatie over het werk van Kids College Apeldoorn verwijzen we u graag naar onze website www.kidscollegeapeldoorn.nl
U kunt over de functie nadere informatie verkrijgen bij dhr. Hemrica (06-26374801), de huidige secretaris/penningmeester of bij dhr. Kruithof (06-52761353), de voorzitter van het bestuur. Er is daarnaast een meer gedetailleerde functie- en taakbeschrijving beschikbaar.

Reageren
Bent u geïnteresseerd, dan zien wij uw reactie graag spoedig tegemoet. Daarin een korte motivatie, uw persoonsgegevens en achtergrond. Dit via de e-mail, t.a.v. de voorzitter: [email protected]
Na ontvangst nemen wij dan z.s.m. contact met u op.

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Kids College Apeldoorn > Secretaris/penningmeester Weekendschool Kids College Apeldoorn

Over Kids College Apeldoorn

Kids College Apeldoorn (KCA) is een weekendschool voor nieuwsgierige kinderen, die een boeiende wereld in willen duiken. Een wereld, waar ze als gevolg van hun thuissituatie niet gauw mee in aanraking komen. Tijdens ons programma op zondagmiddag of woensdagmiddag kunnen zij deze, samen met Apeldoornse professionals, ontdekken.
Onze leerlingen maken kennis met interessante mensen uit het bedrijfsleven en gaan met hen aan het werk. Zo leren de kinderen hun talenten ontdekken, krijgen zij een bredere kijk op hun mogelijkheden en ontwikkelen meer zelfvertrouwen. Dit alles met als doel hen te ondersteunen en motiveren in hun keuze voor een vervolgopleiding.