Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

IrisZorg is er voor jong en oud en voor alle lagen van de bevolking. We zijn er voor mensen die problemen hebben op het gebied van financiën, relaties, werk of (psychische) gezondheid. Meestal in ...

WelzijnZorg
Deel
Vertroetel Vrijwilliger

Vertroetel Vrijwilliger

Structureel werk · Flexibele uren
Van Limburg Stirumweg 19, 7361 CE Beekbergen, Nederland
WelzijnZorg
Dit is een vacature voor de campagne Goed Doen Voelt Goed.
Activiteit Delen
IrisZorg - Het Hoogeland Beekbergen
#70213
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/IrisZorg-regio-Apeldoorn-Het-Hoogeland-Beekbergen/activiteiten/Vertroetel-Vrijwilliger/70213 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vrijwilliger(s) voor het geven van een gezichtsbehandeling, make up en/of manicuren en nagels lakken aan onze vrouwelijke cliënten.

Uitgebreide omschrijving

Voor onze woonhuizen zoeken we één of meerdere vrijwilligers die een dagdeel vrij willen maken om onze vrouwelijke cliënten heerlijk te vertroetelen met een gezichtsbehandeling, make up verzorging en/of in combinatie met manicuren en nagels lakken. 

 

De cliënten die bij ons wonen zijn vooral bezig met de dagelijkse zaken en hebben hier veelal genoeg aan. We weten dat onze vrouwelijke cliënten genieten van wat extra aandacht door hun gezicht te laten behandelen, een keer opgemaakt te worden of simpel door het lakken van hun nagels. Ze komen hier zelf niet aan toe en jij/jullie kunnen ze een onvergetelijke ervaring bezorgen. Je hoeft hier geen opleiding voor te hebben gevolgd, echter enige kennis en ervaring is gewenst. 

 

Afhankelijk van je mogelijkheden en wensen kan je inzet variëren van éénmalig een dagdeel tot bijvoorbeeld eens per maand. Alles is in deze welkom! 

 

 

Dit ben jij 

Naast kennis en ervaring op het gebied van gezichtsbehandeling en/of nagel verzorging is het belangrijk dat je geduld hebt, flexibel bent en niet te veel verwacht van de cliënt.  

Onze cliënt geniet al dan niet in stilte of door een simpel gesprek aan te gaan. Gewoon lekker tutten met de cliënt, je ding doen en de cliënt hierin meenemen en waar kan een leuk contact aangaan met de cliënt. Je ziet vanzelf wat er ontstaat en kunt ter plekke inspelen op de behoefte van de cliënt/cliënten. Je bent betrouwbaar en bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze cliënt. Waar nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. 

 

 

Hoe gaan we verder 

Na je aanmelding volgt een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie jij bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Ook vertellen we je over IrisZorg, locatie Het Hoogeland. Wanneer we denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, gaan we in overleg invullen hoe we het verder vorm geven en regelen we een ontmoeting met een vast contactpersoon. 

 

 

Wat krijg je ervoor terug  

Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ervaart dat jouw aandacht belangrijk is in het leven van onze cliënt.  

Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren en we bieden: 

  • begeleiding 
  • mogelijkheid voor training en scholing 
  • een verzekering 
  • een vrijwilligersovereenkomst waarin de afspraken zijn vastgelegd 
  • en een vrijwilligersvergoeding.  

  

 

Enthousiast geworden 

Ben je enthousiast geworden meld je dan aan. We nemen dan op korte termijn contact met je op.  

  

 

Contact 

Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke Dijkstra, 088-6062104, [email protected]  

 

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over IrisZorg - Het Hoogeland Beekbergen

IrisZorg is er voor jong en oud en voor alle lagen van de bevolking. We zijn er voor mensen die problemen hebben op het gebied van financiën, relaties, werk of (psychische) gezondheid. Meestal in combinatie met een verslaving en/of (dreigende) dakloosheid. Vanuit integrale verslavingsbehandeling en maatschappelijke begeleiding ondersteunen wij cliënten naar herstel. Daar kunnen we jouw hulp als vrijwilliger goed bij gebruiken.

Als vrijwilliger bij IrisZorg maak je betekenisvol contact met mensen met een kwetsbare en bijzondere achtergrond. Wij zien de mensen achter de verslaving, de dakloosheid en andere problematiek. Iedereen heeft zijn eigen verhaal. Wil jij mensen ondersteunen om meer grip op hun leven te krijgen? Ben jij voor hen de brug naar buiten toe, zodat ze weer mee kunnen doen in de maatschappij?
Word dan vrijwilliger bij IrisZorg.