Skip Sidebar

Over ons

IrisZorg is er voor jong en oud en voor alle lagen van de bevolking. We zijn er voor mensen die problemen hebben op het gebied van financiën, relaties, werk of (psychische) gezondheid. Meestal in ...

WelzijnZorg
Deel
Muzikaal Talent

Muzikaal Talent

Structureel werk · Flexibele uren
Van Limburg Stirumweg 19, 7361 CE Beekbergen, Nederland
WelzijnZorg
Activiteit Delen
IrisZorg - Het Hoogeland Beekbergen
#70202
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/IrisZorg-regio-Apeldoorn-Het-Hoogeland-Beekbergen/activiteiten/Muzikaal-Talent/70202 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor één van onze cliënten zoeken we een maatje/vrijwilliger die het leuk vindt om samen muziek te maken, bij voorkeur in ieder geval gitaar.

Uitgebreide omschrijving

Wat ga je doen? 

Onze cliënt is een bijzondere man met een voorliefde voor het spelen op een gitaar. Graag wil hij een maatje die hem hierbij kan helpen. 

Client woont in een woonhuis met meerdere cliënten. De meeste cliënten houden van muziek en vinden het heerlijk om naar muziek te luisteren en mee te zingen. 

 

Het is dus goed mogelijk om een combinatie te maken van maatje gitaarspelen en met alle cliënten genieten van muziek. 

 

 

Dit ben jij  

Naast dat je gitaar kunt spelen en/of in combinatie met het bespelen van andere instrumenten, sta je open in het leven. Je bent sociaal en flexibel en vindt het leuk om ‘gewoon’ te laten gebeuren wat er gebeurt. 

Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze cliënt/cliënten. Je weet onze cliënt/cliënten op een natuurlijke manier te activeren en te enthousiasmeren. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven.  

 

In overleg kijken we naar je inzet, dit kan variëren. Voor onze cliënt/cliënten is het echter wel van belang dat je met een vaste, afgesproken, regelmaat komt.   

 

 

Hoe gaan we verder 

Na je aanmelding volgt een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie jij bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Wanneer we denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, plannen we een ontmoeting met je vaste contactpersoon die op het betreffende huis werkt.  

 

 

Wat krijg je ervoor terug  

Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ervaart dat jouw aandacht belangrijk is in het leven van onze cliënt.  

Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren en we bieden: 

  • begeleiding 
  • mogelijkheid voor training en scholing 
  • een verzekering 
  • een vrijwilligersovereenkomst waarin de afspraken zijn vastgelegd 
  • en een vrijwilligersvergoeding.  

  

 

Enthousiast geworden 

Ben je enthousiast geworden meld je dan aan. Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarin we je ook vertellen over IrisZorg, locatie het Hoogeland en het betreffende woonhuis. Bij een wederzijds akkoord regelen we een eerste ontmoeting.    

 

 

Contact 

Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke Dijkstra, 088-6062104, [email protected]  

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over IrisZorg - Het Hoogeland Beekbergen

IrisZorg is er voor jong en oud en voor alle lagen van de bevolking. We zijn er voor mensen die problemen hebben op het gebied van financiën, relaties, werk of (psychische) gezondheid. Meestal in combinatie met een verslaving en/of (dreigende) dakloosheid. Vanuit integrale verslavingsbehandeling en maatschappelijke begeleiding ondersteunen wij cliënten naar herstel. Daar kunnen we jouw hulp als vrijwilliger goed bij gebruiken.

Als vrijwilliger bij IrisZorg maak je betekenisvol contact met mensen met een kwetsbare en bijzondere achtergrond. Wij zien de mensen achter de verslaving, de dakloosheid en andere problematiek. Iedereen heeft zijn eigen verhaal. Wil jij mensen ondersteunen om meer grip op hun leven te krijgen? Ben jij voor hen de brug naar buiten toe, zodat ze weer mee kunnen doen in de maatschappij?
Word dan vrijwilliger bij IrisZorg.