Skip Sidebar

Over ons

Bij ontmoetingsplek `t Buurtpalet (voorheen Plexat) is iedereen even belangrijk. Het ontmoetingscentrum staat onder leiding van Stichting Stadsdeel Ondersteuning Menorah. Iedereen uit de wijk Orden en ...

WelzijnBuurt & omgevingKunst & cultuur
Deel

Begeleider naailes

Structureel werk
Pieter Saenredamstraat 15, 7312 PT Apeldoorn, Netherlands
Onderwijs
Vluchtelingen & Minderheden
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Inloophuis 't Buurtpalet
#42486
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Inloophuis-t-Buurtpalet/activiteiten/Begeleider-naailes/42486 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor een aantal multiculturele vrouwen zoeken we bij ontmoetingsplek 't Buurtpalet iemand die goed overweg kan met een naaimachine en deze vrouwen kan begeleiden en wat verder kan brengen.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?
Ontmoetingsplek 't Buurtpalet in Orden, staat op het terrein van speeltuin Kindervreugd. Ons buurtcentrum wordt bezocht door buurtbewoners van allerlei leeftijden en nationaliteiten.We zijn de hele week open voor allerlei activiteiten, zoals koffieochtenden, spelletjes, workshops en therapie. We vinden iedereen even waardevol en proberen binnen de buurt het begrip onderling en de integratie te bevorderen.

Werkzaamheden 
Begeleiden van een groep vrouwen van buitenlandse afkomst die graag onder leiding naaien op de naaimachine. De meeste vrouwen hebben een Arabische achtergrond.
 
Wij vragen
Een enthousiaste naaister, die geduldig is en mensen dingen uit kan leggen.
 
Wij bieden
Naaimachines, patronen en verdere materialen. De vrouwen betalen 2 euro per keer en nemen hun eigen stof mee.
 
Tijdsbesteding
Eens per 14 dagen een ochtend. Waarschijnlijk op de vrijdagochtend.
 

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Inloophuis 't Buurtpalet

Bij ontmoetingsplek `t Buurtpalet (voorheen Plexat) is iedereen even belangrijk. Het ontmoetingscentrum staat onder leiding van Stichting Stadsdeel Ondersteuning Menorah. Iedereen uit de wijk Orden en omgeving is bij ons van harte welkom voor een kop koffie of thee, een luisterend oor, een (warme) maaltijd, creativiteit, Naailes, kookcursus, Nederlandse les, een spelletje, een goed gesprek of een gezellig praatje.

Gezinnen en alleenstaanden, jong en oud, Nederlanders en Medelanders komen er samen om elkaar te ontmoeten, vriendschappen te sluiten en elkaar te helpen.

Het Buurtpalet is de plek waar mensen elkaar écht ontmoeten!

Zie voor meer informatie onze facebookpagina: https://www.facebook.com/Buurtpalet.Orden.Apeldoorn/