Skip Sidebar

Over ons

Inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten.

Welzijn
Deel

Raadsvrouw/Raadsheer

1–4 uur/week
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Buiten
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Deel activiteit
#42273
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Inloophuis-stichting-kLEEF1/activiteiten/RaadsvrouwRaadsheer/42273 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Het voeren van individuele gesprekken met gasten. Meedraaien in het team van raadsvrouwen, geestelijk begeleiders en directie voor uitwisseling en visie-ontwikkeling. Het leiden van gespreksgroepen: (jonge) mensen met kanker, partners, nabestaanden, mensen die niet meer beter worden.

Uitgebreide omschrijving

Vacature: Raadsvrouw/Raadsheer

Voor 6 uur per week, verdeeld over twee dagdelen (het betreft uitbreiding van het team, een vrijwilligersfunctie, met vrijwilligersvergoeding).


Het werk bestaat uit: Het voeren van individuele gesprekken met gasten. Meedraaien in het team van raadsvrouwen, geestelijk begeleiders en directie voor uitwisseling en visie-ontwikkeling. Het leiden van gespreksgroepen: (jonge) mensen met kanker, partners, nabestaanden, mensen die niet meer beter worden. 


We kijken uit naar iemand met een afgeronde HBO/Post HBO of Universitaire opleiding voor geestelijke begeleiding (pastoraal werk of theologie, opleiding humanistisch raadsvrouw/man) of aanpalende opleiding. Ervaring met het werken met ernstig zieke mensen is een pre, maar geen vereiste. Belangstellenden uit Apeldoorn of directe omgeving (straal van 15 km) hebben de voorkeur. De medewerker krijgt hiervoor een vrijwilligersvergoeding.


Het betreft geen vacature voor coaches of rouwbegeleiders, daarin zijn we voorzien.


Informatie: Elma van Leeuwen, coördinator, 055- 576 26 76

 

Hoe kom ik er?

Over Stichting 'kLEEF

Inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)