Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

De vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. Onze vrijwilligers helpen mensen om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen.

WelzijnKinderen & Jongeren
Deel
 Vrijwilligers Thuisadministratie gezocht

Vrijwilligers Thuisadministratie gezocht

Structureel werk · 1–3 uur/week
Tussen De Eiken, 7325 HH Apeldoorn, Nederland
Financiën
Activiteit Delen
Humanitas, afdeling Apeldoorn
#42511
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Humanitas-afdeling-Apeldoorn1/activiteiten/Vrijwilligers-Thuisadministratie-gezocht/42511 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De Humanitas Thuisadministratie vrijwilliger is er voor mensen die moeite hebben om hun financiën of administratie op de rit te krijgen.

Uitgebreide omschrijving


Wil je die ander ondersteunen bij het regelen van de financiën en administratie? Zoek je een zinvolle tijdsbesteding en heb jij tijd en aandacht voor een ander?

Dan zijn wij op zoek naar jou voor ons project Thuisadministratie!


Thuisadministratie is een project waarin vrijwilligers ondersteuning bieden aan mensen die tijdelijk niet in staat zijn hun financiële administratie te voeren. Meer informatie vind je op onze website https://www.humanitas.nl/afdeling/apeldoorn/


PRAKTISCHE INFORMATIE

Om de vrijwilligersfunctie goed te uitvoeren krijg je vanuit de organisatie alle steun en begeleiding die je nodig hebt. Zo krijg je een opleiding, wordt je ingewerkt door de coördinator en heb je bijeenkomsten met collega vrijwilligers die je kunnen helpen. 


Humanitas geeft mensen die dat nodig hebben een tijdje een steuntje in de rug. We helpen mensen om zelf weer vorm te geven aan hun eigen leven en zelf verantwoordelijkheid te nemen. Humanitas Apeldoorn is een vrijwilligersorganisatie die doet! We organiseren dienstverlening en zorg én voeren het uit. We staan midden in de samenleving en ontwikkelen continu nieuwe activiteiten waar behoefte aan is.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Humanitas, afdeling Apeldoorn > Vrijwilligers Thuisadministratie gezocht

Over Humanitas, afdeling Apeldoorn

De vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. Onze vrijwilligers helpen mensen om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen.