Skip Sidebar

Over ons

Een hulphond voorkomt isolement en biedt nieuw perspectief. Wij hebben ruim dertig jaar ervaring in het opleiden en plaatsen van hulphonden. Onze stichting is een kwalitatief hoogwaardige organisatie ...

ZorgDierenwelzijnMensen met een beperking
Deel

Ondersteuning therapielocatie Apeldoorn

Structureel werk · 7–8 uur/week · Start vanaf 16 mei 2022
Egerlaan 7, 7334 AD Apeldoorn, Nederland
ZorgDierenwelzijnMensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Hulphond Nederland
#52481
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Hulphond-Nederland/activiteiten/Ondersteuning-therapielocatie-Apeldoorn/52481 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Zorgen voor de honden tussen de therapiesessies in, structureel op dinsdag.

Uitgebreide omschrijving

Ondersteuning therapielocatie Apeldoorn

Bij Hulphond Nederland zijn we opzoek naar een Ondersteuning therapielocatie Apeldoorn om ons team te komen versterken.

Therapielocatie

Hulphond Nederland reikt mensen met een fysieke beperking of geestelijke zorgvraag de helpende hand. Op de therapielocatie worden jongeren met gedrags- of psychische problemen behandeld door een gekwalificeerde therapeut met behulp van de inzet van hulphonden, waarbij het welzijn van de hond net zo belangrijk is als het welzijn van de mens.

Doel en inhoud van je functie

In deze vrijwilligersfunctie ben je actief op de locatie Apeldoorn. Je woont daarbij ook in Apeldoorn (of in een straal van 20km), om tijdig de dag te kunnen starten en afsluiten met de therapeut.

Als vrijwilliger op een therapielocatie help je de therapeut door met name voor de honden te zorgen tussen de therapiesessies in. Dit houdt in dat je de honden in de ochtend ontvangt, ze gedurende de dag helpt om rust te vinden en ze uitlaat.

Kernvaardigheden

• Communicatief vaardig

• Betrokkenheid / verantwoordelijkheid

• Affiniteit met en kennis van honden

• Klantgericht

• Zelfstandig

Begindatum

Per direct 

Bijzonderheden

We zoeken een vrijwilliger voor op dinsdag (dit is een vereiste). Tijden zijn in overleg met de therapeut(en). Indicatie voor de tijden is: 8.30u-16.30u.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Hulphond Nederland > Ondersteuning therapielocatie Apeldoorn

Over Hulphond Nederland

Een hulphond voorkomt isolement en biedt nieuw perspectief. Wij hebben ruim dertig jaar ervaring in het opleiden en plaatsen van hulphonden. Onze stichting is een kwalitatief hoogwaardige organisatie die voor steeds meer ziektebeelden, gedragsstoornissen en leer- of andersoortige problematiek hulphonden inzet.