Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Hospice Apeldoorn is een ‘bijna-thuis-huis’. We richten onze zorg op mensen in de laatste periode van hun leven. Als de zorg thuis niet meer mogelijk is, bieden wij een alternatief. Een plek die zo ...

WelzijnZorg
Deel
 Secretaresse/notuliste

Secretaresse/notuliste

Structureel werk
Polkastraat 5, 7323 KZ Apeldoorn, Netherlands
Administratie
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Hospice Apeldoorn
#42686
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Hospice-Apeldoorn1/activiteiten/Secretaressenotuliste/42686 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Hospice Apeldoorn zoekt ten behoeve van het bestuur een secretaresse/notuliste om de bestuursvergaderingen te notuleren.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Hospice Apeldoorn is een vrijwilligersorganisatie met circa 70 vrijwilligers en een bestuur van 5 personen.
 Hospice Apeldoorn is een bijna-thuis-huis. We richten onze zorg op mensen in de laatste periode van hun leven. Als de zorg thuis niet meer mogelijk is, bieden wij een alternatief. Een plek die zo veel mogelijk lijkt op de thuissituatie. Dit alles dankzij de inzet van de vrijwilligers.

Werkzaamheden

Het bestuur vergadert 5-6 x per jaar en zoekt iemand die de bestuursvergaderingen wil notuleren en de notulen uitwerken. In samenwerking met de voorzitter wordt de agenda bepaald en bijbehorende stukken.

Wij vragen

Iemand die 5-6 x per jaar een (dinsdag)avond het bestuur hierin zou willen ondersteunen. Ervaring als notulist is gewenst; evenals ervaring met Word.

Wij bieden

Een leuke sfeer, deelname aan leuke dingen als uitjes, bijeenkomsten etc.

Tijdsbesteding 

5-6 dinsdagavonden per jaar, tijd om de notulen uit te werken. Contacten buiten de vergadering om gaan meestal per email.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Hospice Apeldoorn > Secretaresse/notuliste

Over Hospice Apeldoorn

Hospice Apeldoorn is een ‘bijna-thuis-huis’. We richten onze zorg op mensen in de laatste periode van hun leven. Als de zorg thuis niet meer mogelijk is, bieden wij een alternatief. Een plek die zo veel mogelijk lijkt op de thuissituatie. Dit alles dankzij de inzet van meer dan 80 vrijwilligers.