Skip Sidebar

Over ons

Hospice Apeldoorn is een ‘bijna-thuis-huis’. We richten onze zorg op mensen in de laatste periode van hun leven. Als de zorg thuis niet meer mogelijk is, bieden wij een alternatief. Een plek die zo ...

WelzijnZorg
Deel

Notulist m/v

Structureel werk · 1-3 uur/maand
Polkastraat 5, 7323 KZ Apeldoorn, Netherlands
WelzijnZorg
1 plaats over.
Activiteit Delen
Hospice Apeldoorn
#59035
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Hospice-Apeldoorn1/activiteiten/Notulist-mv/59035 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zijn op zoek naar een notulist m/v voor onze bestuursvergaderingen
(5 avonden per jaar).

Uitgebreide omschrijving

Vijf keer per jaar vergadert het bestuur van Hospice Apeldoorn op de locatie aan de Polkastraat. Voor de rol van notulist ben je verantwoordelijk voor het vastleggen van de bespreekpunten. De gemaakte afspraken leg je vast in de actie of besluitenlijst. Naast een vaste agenda ontvang je de bespreekpunten van de voorzitter. De agenda en overige documenten verstuur je met een uitnodiging aan de bestuursleden. De vergadering vind plaats op dinsdagavonden tussen 19.30 en 22.00. Het uitwerken van het verslag kost natuurlijk ook wat tijd. Vervolgens zorg je ervoor dat alle belanghebbende de notulen en de actie- en besluitenlijst zo snel mogelijk in hun bezit hebben om hun op- en aanmerkingen aan jou terug te kunnen geven. De wijzigingen verwerk je in de conceptversie welke in de eerstvolgende bijeenkomst wordt goedgekeurd. 

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Hospice Apeldoorn

Hospice Apeldoorn is een ‘bijna-thuis-huis’. We richten onze zorg op mensen in de laatste periode van hun leven. Als de zorg thuis niet meer mogelijk is, bieden wij een alternatief. Een plek die zo veel mogelijk lijkt op de thuissituatie. Dit alles dankzij de inzet van meer dan 80 vrijwilligers.