Skip Sidebar
HCC Apeldoorn

HCC Apeldoorn

Non-profit

Over ons

Hulp en ondersteuning bij het (particuliere) gebruik van computer, tablet, telefoon

OuderenBuurt & omgevingOnderwijs
Deel

Assistent / Presentator

Flexibel
Computer
1 plaats over.
Deel activiteit
#42640
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/HCC-Apeldoorn1/activiteiten/Assistent--Presentator/42640 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Presenteren van computerprogramma's en/of
Assisteren bij diverse werkzaamheden indien gewenst

Computerclub HCC

Uitgebreide omschrijving

NADERE OMSCHRIJVING

De interessegroep HCC SENIORENACADEMIE is op zoek naar een assistent(e) die ondersteuning wil geven aan maandelijkse presentaties die gehouden worden in APELDOORN. Bent u woonachting in of in de omgeving van APELDOORN, vindt u het leuk om met mensen om te gaan, kijkt u dan naar de volgende situatie:  -  het gaat om een assistent(e) die mensen opvangt in een (vaste) zaal waar 1x per maand op de derde, dinsdag van de maand tussen 9:30 en 12:30 een presentatie wordt gehouden.  Tevens gaat het dan om het bijhouden van een presentielijst, verkoop van handleidingen en soms andere zaken. Het is geen noodzaak om verstand te hebben van computers maar enige kennis hiervan heeft wel de voorkeur. Belangrijkste is dat u vlot met mensen omgaat! Als u ook nog zou kunnen presenteren, (bijvoorbeeld bij afwezigheid van de presentator), dan zou dat geweldig zijn! Maar het is geen must. U staat er niet alleen voor, want er is altijd iemand van de HCC aanwezig. 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Het is vrijwilligerswerk. Reiskosten of andere vergoedingen worden in principe niet gegeven, behalve voor degene die presenteert. 

RECLAME

Het delen van kennis met anderen en hulp/ondersteuning bieden.

Over HCC Apeldoorn

Hulp en ondersteuning bij het (particuliere) gebruik van computer, tablet, telefoon
1 plaats over.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)