Skip Navigation
Skip Sidebar
Freedom Ride

Freedom Ride

Non-profit

Over ons

De Freedom Ride is een Bevrijdingsfestival maar dan op de fiets! Tijdens de toertocht ontmoeten fietsliefhebbers, militairen, veteranen en politiemensen elkaar als gelijken op de fiets en rijden we ...

Sport & Recreatie
Deel
Vrijwilliger Freedom Ride 2022

Vrijwilliger Freedom Ride 2022

Event · 1 mei 2022, 08:00 - 17:00
Politieacademie, Arnhemseweg 348, Apeldoorn, Gelderland 7334 AC, Nederland
Gastheer/vrouwEvenement & festivalSportEerste hulp
Sport & Recreatie
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Freedom Ride
#50855
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Freedom-Ride/activiteiten/Vrijwilliger-Freedom-Ride-2022/50855 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De Freedom Ride is een Bevrijdingsfestival maar dan op de fiets! Tijdens de toertocht ontmoeten fietsliefhebbers, militairen, veteranen en politiemensen elkaar.

Uitgebreide omschrijving

De Freedom Ride kunnen we niet organiseren zonder de hulp van vrijwilligers. Lijkt het jou leuk om te helpen met de op- of afbouw van het evenemententerrein? Of zie jij het wel zitten om tickets te scannen of een verzorgingspost te bemannen? Kom dan ons team versterken!Denk hierbij aan de volgende taken:

  • Uitdelen starbewijzen
  • Ontvangst bedrijventeams
  • Gastheer / Gastvrouw op het terrein
  • Uitdelen bidons bij de finish
  • Bewaakte fietsenstallen
  • EHBO
  • Uitdelen voeding onderweg bij een verzorgingspost
  • Uitdelen bloemen tijdens de herdenking onderweg
  • Uitpijlen route


Natuurlijk wordt je deze dag door ons voorzien van eten en drinken.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Freedom Ride > Vrijwilliger Freedom Ride 2022

Over Freedom Ride

De Freedom Ride is een Bevrijdingsfestival maar dan op de fiets! Tijdens de toertocht ontmoeten fietsliefhebbers, militairen, veteranen en politiemensen elkaar als gelijken op de fiets en rijden we samen langs plekken die te maken hebben met het thema vrijheid. Kenmerkend voor de Freedom Ride is de grote pelotonstocht. Vrijheid vier je immers samen. Voor fietsers die liever niet in een peloton fietsen, is er de vrije toertocht van 85 kilometer.

De Freedom Ride wordt jaarlijks georganiseerd rond Bevrijdingsdag in samenwerking met de Stichting Liberation Route Europe, Stichting Waardering Erkenning Politie en vele andere partners.