Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

We heten je graag van harte welkom in de winkel van Dorcas Apeldoorn. Hier kun je tweedehands spullen en kleding shoppen, waarbij de opbrengst bestemd is voor de allerarmsten in Oost-Europa, Afrika en ...

WelzijnSociale rechtvaardigheidOntwikkelingswerk & Rampenhulpverlening
Deel
Afdelingscoördinatoren Dorcas Apeldoorn

Afdelingscoördinatoren Dorcas Apeldoorn

Structureel werk · 2–24 uur/week
Laan Van Westenenk 108, 7336 AZ Apeldoorn, Netherlands
WelzijnSociale rechtvaardigheidOntwikkelingswerk & Rampenhulpverlening
Activiteit Delen
Dorcas Apeldoorn
#56501
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Dorcas-Regiocentrum-Apeldoorn/activiteiten/Afdelingscoordinatoren-Dorcas-Apeldoorn/56501 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor onze kringloopwinkel in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een aantal enthousiaste en klantgerichte afdelingscoördinatoren.

Uitgebreide omschrijving

Voor onze winkel in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een aantal enthousiaste en klantgerichte afdelingscoördinatoren. Het gaat om de volgende afdelingen: Kleding, Huishoudelijk, Elektra, Transport, Internetverkoop.


Je werkt zelfstandig, maar bent tegelijk onderdeel van een hecht team dat wordt aangestuurd door de formulemanager. Dit team is verantwoordelijk voor een gastvrije, overzichtelijke en mooie winkel. Je werkt graag samen, kunt leiding geven en houdt van contact met mensen. Je bent niet bang om vragen te stellen en kunt goed luisteren naar de antwoorden die men geeft. Je wordt blij van een mooie winkel die bijdraagt aan de missie van Dorcas.


Kijk ook op www.vrijwilligvoordorcas.nl

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Dorcas Apeldoorn > Afdelingscoördinatoren Dorcas Apeldoorn

Over Dorcas Apeldoorn

We heten je graag van harte welkom in de winkel van Dorcas Apeldoorn. Hier kun je tweedehands spullen en kleding shoppen, waarbij de opbrengst bestemd is voor de allerarmsten in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. In onze winkel vind je tweedehands boeken, speelgoed, spellen, servies, kleding en nog veel meer!