Skip Sidebar

Over ons

De Zonnebloem Midden-Veluwe

Welzijn
Deel

Vrijwilliger activiteiten en bezoekwerk

1–2 uur/week
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen20 plaatsen over.
Deel activiteit
#42891
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/De-Zonnebloem-Midden-Veluwe/activiteiten/Vrijwilliger-activiteiten-en-bezoekwerk/42891 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We bieden mensen met een fysieke beperking de mogelijkheid mee te doen met activiteiten en/of om huisbezoek te ontvangen. en zoeken daarvoor begeleiding

Uitgebreide omschrijving

VACATURE                             

VRIJWILLIGER Bezoekwerk en Activiteiten

De afdelingen in Apeldoorn van Nationale Vereniging De Zonnebloem bieden mensen met een fysieke beperking, die in een isolement dreigen te raken, de mogelijkheid om deel te nemen aan activiteiten (reisje, gezellige middag, enz.) en om huisbezoek te ontvangen.

Dat alles onder het motto: Er kan zoveel meer dan je denkt.

Omdat de 7 lokale afdelingen per wijk zijn georganiseerd zijn de vrijwilligerswerkzaamheden meestal redelijk dicht bij u in de buurt. Het grote voordeel is dat u zelf bepaalt wanneer en hoelang u een deelnemer bezoekt.

We streven er naar een deelnemer elke twee maanden te bezoeken en hebben daarnaast 6 tot 9 keer per jaar een activiteit. Met een coordinator bepaalt u hoeveel deelnemers u in portefeuille heeft of dat u alleen activiteiten begeleiding doet.

 

Het draait om sociale contacten, enige contactuele vaardigheid is dus wel prettig. Daarnaast zoeken we (maar is geen vereiste) personen met ervaring in de zorg en/of verpleging.

U werkt in enthousiaste vrijwilligersteams en in afdelingen die open staan voor nieuwe ideeën. Gemaakte onkosten worden vergoed, begeleiden van activiteiten kost uzelf niets.

Uw beloning is de stralende dankbare lach van de Zonnebloem deelnemer.

Ter ondersteuning van het vrijwilligerwerk biedt De Zonnebloem diverse interne cursussen en workshops.

 

Meer informatie vindt u op de website van De Zonnebloem. Heeft u vragen neem dan gerust contact op met Jan.Contermans via deze vacaturebank,

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Over De Zonnebloem Midden-Veluwe

Deze vrijwilligersvacature is verlopen20 plaatsen over.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)