Skip Navigation
Skip Sidebar
De Klup

De Klup

Non-profit

Over ons

De Klup is een Kluphuis, een 2e huiskamer voor mensen met een verstandelijke beperking uit Apeldoorn en omgeving. Vriendschap, ontmoeting en samen activiteiten doen in een ontspannen sfeer, waarbij je ...

WelzijnMensen met een beperking
Deel
 Vrijwilliger Handenarbeid

Vrijwilliger Handenarbeid

Structureel werk
Mariastraat 52, 7311 HM Apeldoorn, Netherlands
Gastheer/vrouw
Mensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
De Klup
#42567
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/De-Klup1/activiteiten/Vrijwilliger-Handenarbeid/42567 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Op dinsdagavond gaan we creatief aan de slag bij de Handenarbeid. Er worden allerlei verschillende werkstukken gemaakt van diverse materialen zoals hout, wol, papier, karton, brooddeeg, klei, etc.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?
De Klup is een ontmoetingscentrum voor mensen met een verstandelijke beperking. Gelijkwaardigheid, gastvrijheid en veiligheid zijn waarden die wij belangrijk vinden.

Werkzaamheden
Op dinsdagavond gaan we creatief aan de slag bij de Handenarbeid. Er worden allerlei verschillende werkstukken gemaakt van diverse materialen zoals hout, wol, papier, karton, brooddeeg, klei, etc. De deelnemers bepalen zelf wat ze willen doen of maken. Als de deelnemers niet weten wat ze willen maken worden ideeën aangedragen of vereenvoudigd. De vrijwilliger ondersteunt waar nodig. 

Wij vragen
  • Beschikbaarheid op de dinsdagavond
  • Affiniteit met de doelgroep
  • Een warm hart
  • Creativiteit
 
Wij bieden
  • Voldoening, plezier en lol
  • Enthousiaste deelnemers
  • Gezelligheid en een creatieve omgeving
  • Vrijwilligersverzekering
 
Tijdsbesteding
Op dinsdagavond van 19.00-21.30 uur, voorbereiding en na bespreking.

...

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > De Klup > Vrijwilliger Handenarbeid

Over De Klup

De Klup is een Kluphuis, een 2e huiskamer voor mensen met een verstandelijke beperking uit Apeldoorn en omgeving. Vriendschap, ontmoeting en samen activiteiten doen in een ontspannen sfeer, waarbij je jezelf kunt zijn, is waar het bij ons om draait.