Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Stichting De Herberg zet zich praktisch in voor de mensen in Apeldoorn. Dit doet zij o.a. door het Inloophuis De Herberg, waar iedereen welkom is en voornamelijk mensen zonder huis of thuis een plek ...

WelzijnSociale rechtvaardigheidArmoedebestrijding
Deel
Videograaf

Videograaf

Taak · 8 uur
Deventerstraat 40, 7311 LW Apeldoorn, Netherlands
Marketing & CommunicatieFotografie & film
WelzijnSociale rechtvaardigheidArmoedebestrijding
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting De Herberg Apeldoorn
#52391
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/De-Herberg-Apeldoorn/activiteiten/Videograaf/52391 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor het communicatiemateriaal van inloophuis De Herberg zoeken we een videograaf (/fotograaf) die beeldmateriaal wil maken voor publiciteitsdoeleinden.

Uitgebreide omschrijving

Algemeen

Stichting De Herberg Apeldoorn is een stichting die zich in het bijzonder inzet voor mensen die dak- of thuisloos zijn in de gemeente Apeldoorn. De stichting, voorheen onder de naam Citypastoraat, bestaat sinds 1978.


Iedereen is welkom in De Herberg. We willen onze bezoekers het gevoel geven dat ze welkom zijn, dat ze gehoord worden en dat zij zichzelf mogen zijn. Van de bezoekers is een groot deel dak- of thuisloos.

 

Bijna dagelijks organiseren wij inloopmiddagen en één keer per week kunnen onze bezoekers voor een kleine vergoeding een warme maaltijd gebruiken. Daarnaast kunnen mensen wekelijks in gesprek gaan met onze deskundigen tijdens ons spreekuur en bieden wij een briefadres aan mensen die geen eigen huis hebben.

 

Onze activiteiten worden gerealiseerd door een groep van ruim 60 vrijwilligers en wordt voor een groot deel financieel gedragen door donateurs (particulieren, kerken en bedrijven). Om de communicatie met zowel bezoekers als donateurs als vrijwilligers aansprekend neer te zetten zijn we bezig met de uitvoering van een communicatieplan. Onderdeel hiervan is een herziening van de websites en flyermateriaal. Hierbij maken we graag ook gebruik van nieuw beeldmateriaal. Mocht u zich ook voor De Herberg willen inzetten, kom een keer langs in het inloophuis of neem contact op met onze algemeen coördinator Moniek Mol.

 

Meer informatie over het werk van Stichting De Herberg vindt u hier www.deherberg-apeldoorn.nl

 

In overleg kan je als videograaf het volgende bieden:

-     Statisch beeldmateriaal van de mensen in De Herberg (bezoekers en medewerkers)

-     Statisch beeldmateriaal van de activiteiten in De Herberg

-     Bewegend beeldmateriaal ten behoeve van informatieverstrekking over het werk van De Herberg

 

Wat bieden wij

We bieden je de ervaring om andere mensen te ontmoeten, waar zowel de ander als jijzelf hoog gehouden wordt. Je werkt samen met gedreven mensen, waarin je gezelligheid en betrokkenheid mag ervaren. 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting De Herberg Apeldoorn

Stichting De Herberg zet zich praktisch in voor de mensen in Apeldoorn. Dit doet zij o.a. door het Inloophuis De Herberg, waar iedereen welkom is en voornamelijk mensen zonder huis of thuis een plek vinden. Bij ons mag je zijn zoals je bent en wordt je hartelijk ontvangen met een praatje, eten en drinken.