Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Stichting De Herberg zet zich praktisch in voor de mensen in Apeldoorn. Dit doet zij o.a. door het Inloophuis De Herberg, waar iedereen welkom is en voornamelijk mensen zonder huis of thuis een plek ...

WelzijnSociale rechtvaardigheidArmoedebestrijding
Deel
Medewerkers Inloophuis De Herberg

Medewerkers Inloophuis De Herberg

Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 1 sep 2023
Deventerstraat 40, 7311 LW Apeldoorn, Netherlands
Gastheer/vrouwSociaal contact
Sociale rechtvaardigheidZorgWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting De Herberg Apeldoorn
#52389
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/De-Herberg-Apeldoorn/activiteiten/Medewerkers-Inloophuis-De-Herberg/52389 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als medewerker in Inloophuis De Herberg maak je verschil voor mensen waarvoor de samenleving schuurt.

Uitgebreide omschrijving

Van zondag tot en met vrijdag heeft inloophuis De Herberg elke middag van 13.30 uur tot 16.00 uur haar deuren open. Dit inloophuis is van Stichting De Herberg Apeldoorn dat zich inzet voor mensen waarvoor de maatschappij schuurt.

 

Als medewerker van het inloophuis zorg jij voor een gastvrij ontvangst van bezoekers en bied je hen gezelligheid en een luisterend oor. Voor dat de deuren open kunnen zorg je, samen met twee andere medewerkers, dat er thee en koffie klaar staat. Dit serveer je uit tijdens openingstijden, net als brood waar bezoekers om kunnen vragen. Op de dinsdag- en de vrijdagmiddag is er ook soep beschikbaar en ondersteun je de soepkoker bij het uitserveren hiervan. Naast serveren van eten en drinken is er doorgaans alle ruimte om in gesprek te gaan met bezoekers of bijvoorbeeld een spel te doen. Dit contact zien we als het belangrijkste onderdeel van wat we doen.

Na het sluiten van de deuren zorgen jullie er met elkaar voor dat de boel is opgeruimd.

 

De bezoekers van het inloophuis zijn heel divers. Wat ze gemeen hebben is dat ze langs komen voor de (onderlinge) ontmoeting en gezelligheid. Ook geldt voor het merendeel dat het leven niet altijd gemakkelijk is en ze op meerdere levensgebieden moeiten kennen. We vinden het belangrijk dat bij ons iedereen welkom is en iedereen als mens hoog gehouden wordt. Omstandigheden veranderen daar niets aan.

 

Qua beschikbaarheid vragen we een minimale inzet van 2x in de maand, zodat er een band opgebouwd kan worden met de bezoekers.


Werken bij De Herberg geeft veel voldoening. Je werkt met én voor mooie mensen (collegae en bezoekers). En je draagt bij aan een liefdevolle plek dat niet voor iedereen vanzelfsprekend is.

Vanuit De Herberg wordt er gezorgd voor begeleiding en introductie, afstemming met je collegae en een goede en veilige werkomeving. Je komt in een team terecht met gedreven mensen, waarin je zelf ook gezelligheid en betrokkenheid mag ervaren.

 

Meer informatie over het werk van Stichting De Herberg vind u hier www.deherberg-apeldoorn.nl

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Stichting De Herberg Apeldoorn > Medewerkers Inloophuis De Herberg

Over Stichting De Herberg Apeldoorn

Stichting De Herberg zet zich praktisch in voor de mensen in Apeldoorn. Dit doet zij o.a. door het Inloophuis De Herberg, waar iedereen welkom is en voornamelijk mensen zonder huis of thuis een plek vinden. Bij ons mag je zijn zoals je bent en wordt je hartelijk ontvangen met een praatje, eten en drinken.