Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Stichting De Herberg zet zich praktisch in voor de mensen in Apeldoorn. Dit doet zij o.a. door het Inloophuis De Herberg, waar iedereen welkom is en voornamelijk mensen zonder huis of thuis een plek ...

WelzijnSociale rechtvaardigheidArmoedebestrijding
Deel
Hulp bij naaiclub 'Maak er wat van'

Hulp bij naaiclub 'Maak er wat van'

Structureel werk · 3-12 uur/maand
Deventerstraat 40, 7311 LW Apeldoorn, Netherlands
Activiteiten begeleidenHandwerkenSociaal contact
WelzijnVluchtelingen & Minderheden
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting De Herberg Apeldoorn
#56255
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/De-Herberg-Apeldoorn/activiteiten/Hulp-bij-naaiclub-Maak-er-wat-van/56255 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Elke maandagochtend komt de naaiclub ‘Maak er wat van’ bij elkaar. Hier worden niet alleen naaivaardigheden vergroot maar ook ervaring met de Nederlandse taal.

Uitgebreide omschrijving

Elke maandagochtend komt tussen 09:30 uur tot 11:30 uur de naaiclub ‘Maak er wat van’ bij elkaar. De naaiclub bestaat uit een mooie diverse club van vrouwen met diverse culturele achtergronden. Hier worden niet alleen de vaardigheden om te naaien vergroot maar ook het aanleren van de Nederlandse taal. En dat alles in een gezellige en ontspannen sfeer.


Op de maandagochtend ben je samen met een andere vrijwilliger beschikbaar om te helpen bij eigen naaicreaties van deelnemers.

Om hen goed te kunnen helpen is kennis en ervaring met naaien een vereiste. Daarnaast breng je ook gezelligheid en een gezonde dosis geduld met je mee.


De deelnemers, circa 4 tot 8 personen, komen met hun eigen naaiwerk naar de Herberg. Hier zijn naaimachines en basisspullen voor het naaien aanwezig. Enige voorkennis is ook bij hen aanwezig. De naaiclub is geen les! Tijdens de naaiochtend nemen we ook even de tijd om ontspannen met elkaar koffie of thee te drinken.


Let wel voor mensen die erg slecht ter been zijn: we komen op de zolder bij elkaar, wat te bereiken is na twee flink steile trappen.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Stichting De Herberg Apeldoorn > Hulp bij naaiclub 'Maak er wat van'

Over Stichting De Herberg Apeldoorn

Stichting De Herberg zet zich praktisch in voor de mensen in Apeldoorn. Dit doet zij o.a. door het Inloophuis De Herberg, waar iedereen welkom is en voornamelijk mensen zonder huis of thuis een plek vinden. Bij ons mag je zijn zoals je bent en wordt je hartelijk ontvangen met een praatje, eten en drinken.