Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Stichting De Herberg zet zich praktisch in voor de mensen in Apeldoorn. Dit doet zij o.a. door het Inloophuis De Herberg, waar iedereen welkom is en voornamelijk mensen zonder huis of thuis een plek ...

WelzijnSociale rechtvaardigheidArmoedebestrijding
Deel
Bestuurslid bij Stichting De Herberg Apeldoorn

Bestuurslid bij Stichting De Herberg Apeldoorn

Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 1 jun 2022
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
BestuurJuridisch
WelzijnSociale rechtvaardigheid
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting De Herberg Apeldoorn
#53460
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/De-Herberg-Apeldoorn/activiteiten/Bestuurslid-bij-Stichting-De-Herberg-Apeldoorn/53460 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Stichting De Herberg komt graag in contact met geïnteresseerden voor de functie bestuurslid, met het aandachtsgebied Juridische aangelegenheden & onderwerpen.

Uitgebreide omschrijving

De Herberg (voorheen Stichting Citypastoraat) in Apeldoorn heeft als doel het vanuit een christelijke inspiratie op praktische wijze present zijn in Apeldoorn ten behoeve van eenieder die daaraan behoefte heeft, in het bijzonder dak- en thuislozen. De stichting realiseert dit doel al ruim veertig jaar door het organiseren van activiteiten en het bieden van voorzieningen in het inloophuis De Herberg in Apeldoorn aan de Deventerstraat 40.


Met het oog op ingrijpende veranderingen in de samenleving heeft het bestuur recent de beleidsnota Visie2025 opgesteld. Onderdeel daarvan is een aantal vernieuwingen in de werkwijze in de komende jaren. Een van die veranderingen betreft intensivering van de betrokkenheid van bestuursleden bij het werk van De Herberg. Door meer mee te denken met en ondersteunen van de beroepskrachten op een aantal specifieke aandachtsvelden. In dat verband is ook gekozen voor de uitbreiding van het aantal bestuursleden van vijf naar zeven en een verdere versterking van de deskundigheid in het bestuur op het gebied van juridische aangelegenheden/onderwerpen.


Wij komen graag in contact met geïnteresseerden die zich in willen zetten als bestuurslid met als aandachtsgebied Juridische aangelegenheden & onderwerpen.


Van bestuursleden wordt, behalve affiniteit met het werk van De Herberg, de bereidheid verwacht om zo’n tien keer per jaar te vergaderen en zich daarnaast actief in te zetten voor specifieke activiteiten. Van bestuursleden vragen wij een gemiddelde tijdsbesteding van 2 uur per week voor De Herberg.


Voor verdere informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met René Wingelaar, voorzitter. Tel. 06 536 75 053 of [email protected]

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Stichting De Herberg Apeldoorn > Bestuurslid bij Stichting De Herberg Apeldoorn

Over Stichting De Herberg Apeldoorn

Stichting De Herberg zet zich praktisch in voor de mensen in Apeldoorn. Dit doet zij o.a. door het Inloophuis De Herberg, waar iedereen welkom is en voornamelijk mensen zonder huis of thuis een plek vinden. Bij ons mag je zijn zoals je bent en wordt je hartelijk ontvangen met een praatje, eten en drinken.