Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Bieden van perspectief aan jongeren/(jong)volwassenen door hun talenten te ondekken en verder te ontwikkelen. Dit doen we door diverse activiteiten aan te bieden in onze werkplaats in Apeldoorn Noord ...

Sociale rechtvaardigheidMensen met een beperkingKinderen & Jongeren
Deel
 Oproep chauffeurs gezocht sociale onderneming Apeldoorn

Oproep chauffeurs gezocht sociale onderneming Apeldoorn

Structureel werk
Watermanstraat 102, 7324 AK Apeldoorn, Netherlands
Vervoer
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.5 plaatsen over.
Activiteit Delen
Comfort Home | by Robin Wood
#43002
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Comfort-Home--by-Robin-Wood/activiteiten/Oproep-chauffeurs-gezocht-sociale-onderneming-Apeldoorn/43002 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Dames en heren gezocht die op oproepbasis beschikbaar zijn voor het ophalen en wegbrengen van onze producten.

Geschikt voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, boventallig geworden zijn, gepensioneerden. Allen zijn jullie bij ons van harte welkom.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?
Comfort Home || By Robin Wood is gevestigd in Apeldoorn Noord en een houtwerkplaats in Loenen. Wij zijn een particuliere jonge sociale onderneming en bieden jongeren die uit huis zijn geplaatst toekomstperspectief. Daarnaast bieden wij jongeren en volwassenen houtbewerkingsprojecten aan zodat zij aansluiting vinden in onze samenleving.

DIT KUNNEN WIJ NIET ALLEEN. HELP JE MEE?
Vrijwilligers vormen het hart van onze organisatie. Zij zorgen voor zichtbaarheid en ondersteunen ons bij dagelijkse werkzaamheden. Samen met onze vrijwilligers willen wij het verschil maken voor kwetsbare mensen in onze samenleving. Wil jij ook jouw talent, tijd, ervaring en energie inzetten? Meld je dan aan als vrijwilliger.

Onze vrijwilligers zijn allemaal mensen met passie en liefde voor anderen. Wij houden zoveel mogelijk rekening met jouw persoonlijke kwaliteiten, ambities en beperkingen. Wij helpen jou goed voorbereid aan de slag te gaan. Bij ons werken als vrijwilliger betekent samen veel plezier maken in een ongedwongen setting. Je gemaakte reis- en materiaalkosten kun je declareren. Alleen de gemaakte reiskosten voor de eerste kennismaking en meeloop dag zijn voor eigen rekening. 

Werkzaamheden:
Momenteel zijn wij op zoek naar vrijwilligers die op oproepbasis beschikbaar zijn en ons willen helpen bij het ophalen en wegbrengen van meubels en haardhout.

Daarnaast zijn wij ook opzoek naar:
- begeleiders
- schilders voor restylen meubels
- landbouwmonteurs
- inpakkers/verwerkers gekloofd haardhout
- personen voor het bedienen straalapparaat
- personen voor onze poffertjeskraam i.h.k.v. vergroten naamsbekendheid

Wij vragen
Personen die enthousiast zijn en willen bouwen aan onze sociale onderneming zodat wij samen de vertaalslag kunnen maken. Je bent in het bezit van rijbewijs B, voorkeur gaat uit naar personen met rijbewijs BE.

Mensen met een beperking, afstand tot de arbeidsmarkt, boventallig geworden, gepensioneerden zijn bij ons van harte welkom.

Wij bieden
Een dagbesteding zonder werkdruk. Het gaat ons vooral om het samen bouwen aan onze sociale onderneming om jongeren en (jong)volwassenen toekomstperspectief te bieden.

Tijdsbesteding op oproep basis op
Maandag: tijden zijn wisselend en altijd in overleg
Vrijdag: tijden zijn wisselend en altijd in overleg
Uitbereiding mogelijk

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.5 plaatsen over.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Comfort Home | by Robin Wood > Oproep chauffeurs gezocht sociale onderneming Apeldoorn

Over Comfort Home | by Robin Wood

Bieden van perspectief aan jongeren/(jong)volwassenen door hun talenten te ondekken en verder te ontwikkelen. Dit doen we door diverse activiteiten aan te bieden in onze werkplaats in Apeldoorn Noord en Loenen. We kloven stamhout tot openhaard hout en aanmaakhout, werken met diverse grote machines en restylen meubels. In Apeldoorn Noord doen wij vooral het fijnere werk zoals het maken van baby- & kinderproducten, feestartikelen en houten bouwwerken. Ook bieden wij de mogelijkheid om te bouwen aan Technic Lego en Creator Lego. De lego wordt tevens verhuurd en is onderdeel van de dagbesteding.

Elke dag staat er een verse lunch klaar en vinden wij het belangrijk dat jij je prettig voelt.