Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Bieden van perspectief aan jongeren/(jong)volwassenen door hun talenten te ondekken en verder te ontwikkelen. Dit doen we door diverse activiteiten aan te bieden in onze werkplaats in Apeldoorn Noord ...

Sociale rechtvaardigheidMensen met een beperkingKinderen & Jongeren
Deel
 Klusjesmannen en of vrouwen gezocht - Sociale onderneming

Klusjesmannen en of vrouwen gezocht - Sociale onderneming

Structureel werk · 4–20 uur/week
Watermanstraat 102, 7324 AK Apeldoorn, Netherlands
Buiten
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.10 plaatsen over.
Activiteit Delen
Comfort Home | by Robin Wood
#43003
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Comfort-Home--by-Robin-Wood/activiteiten/Klusjesmannen-en-of-vrouwen-gezocht---Sociale-onderneming/43003 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij op zoek naar mensen die ons op dinsdag en/of woensdag een dagdeel willen helpen met diverse klussen in en rond onze dagbesteding.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Comfort Home || By Robin Wood is gevestigd in Apeldoorn Noord en een houtwerkplaats in Loenen. Wij zijn een particuliere jonge sociale onderneming en bieden jongeren en (jong)volwassen toekomstperspectief door op verschillende gebieden dagbesteding aan te bieden. Daarnaast hebben wij een gezinshuis voor jongeren die (tijdelijk) niet thuis kunnen wonen.


DIT KUNNEN WIJ NIET ALLEEN. HELP JE MEE? 

Vrijwilligers vormen het hart van onze organisatie. Zij zorgen voor zichtbaarheid en ondersteunen ons bij dagelijkse werkzaamheden. Samen met onze vrijwilligers willen wij het verschil maken voor kwetsbare mensen in onze samenleving. Wil jij ook jouw talent, tijd, ervaring en energie inzetten? Meld je dan aan als vrijwilliger.


Onze vrijwilligers zijn allemaal mensen met passie en liefde voor anderen. Wij houden zoveel mogelijk rekening met jouw persoonlijke kwaliteiten, ambities en beperkingen. Wij helpen jou goed voorbereid aan de slag te gaan. Bij ons werken als vrijwilliger betekent samen veel plezier maken in een ongedwongen setting. Je gemaakte reis- en materiaalkosten kun je declareren. Alleen de gemaakte reiskosten voor de eerste kennismaking en meeloop dag zijn voor eigen rekening. 


Werkzaamheden

Momenteel zijn wij op zoek naar klusjesmannen en/of -vrouwen die ons willen helpen bij diverse klussen. Denk hierbij aan het schilderen, ophangen, verwijdere of repareren van diverse dingen om onze dagbestedingsplek te verbeteren.


Daarnaast zijn wij ook opzoek naar:

- restylers van meubels

- begeleiders 

- oproepchauffeurs

- landbouwmonteurs

- inpakkers/verwerkers gekloofd haardhout

- personen voor het bedienen straalapparaat

- personen voor onze poffertjeskraam i.h.k.v. vergroten naamsbekendheid 


Wij vragen

Personen die enthousiast zijn en willen bouwen aan onze sociale onderneming zodat wij samen de vertaalslag kunnen maken. 


Ook geschikt voor mensen met een indicatie voor dagbesteding met o.a. een beperking, afstand tot de arbeidsmarkt, die boventallig geworden zijn, gepensioneerd zijn ect. Allen zijn bij ons van harte welkom.


Wij bieden

Een dagbesteding zonder werkdruk. Het gaat ons vooral om het samen bouwen aan onze sociale onderneming om jongeren en (jong)volwassenen toekomstperspectief te bieden. 


Tijdsbesteding

Dinsdag van 09.00 uur - 14.00 uur

Woensdag van 09.00 uur - 14.00 uur

Uitbereiding mogelijk qua uren en dagen.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.10 plaatsen over.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Comfort Home | by Robin Wood > Klusjesmannen en of vrouwen gezocht - Sociale onderneming

Over Comfort Home | by Robin Wood

Bieden van perspectief aan jongeren/(jong)volwassenen door hun talenten te ondekken en verder te ontwikkelen. Dit doen we door diverse activiteiten aan te bieden in onze werkplaats in Apeldoorn Noord en Loenen. We kloven stamhout tot openhaard hout en aanmaakhout, werken met diverse grote machines en restylen meubels. In Apeldoorn Noord doen wij vooral het fijnere werk zoals het maken van baby- & kinderproducten, feestartikelen en houten bouwwerken. Ook bieden wij de mogelijkheid om te bouwen aan Technic Lego en Creator Lego. De lego wordt tevens verhuurd en is onderdeel van de dagbesteding.

Elke dag staat er een verse lunch klaar en vinden wij het belangrijk dat jij je prettig voelt.