Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Multicultureel buurtinitiatief voor m.n. vrouwen in Noord-Oost Apeldoorn

Buurt & omgevingWelzijnKunst & cultuur
Deel
Vrijwilliger voor coördinatie en PR

Vrijwilliger voor coördinatie en PR

Structureel werk · Flexibele uren
Aristotelesstraat 1005, 7323nz Apeldoorn, Nederland
CoördinerenMarketing & CommunicatieSociaal contactGastheer/vrouwSociale media
Buurt & omgevingWelzijnKunst & cultuur
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Buurtbedrijf Sadika
#53517
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Buurtbedrijf-Sadika/activiteiten/Vrijwilliger-voor-coordinatie-en-PR/53517 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Buurtbedrijf Sadika is een multicultureel buurtinitiatief voor vrouwen. Wij zoeken iemand die wil ondersteunen bij de coördinatie en promotie van activiteiten.

Uitgebreide omschrijving

Buurtbedrijf Sadika is een multicultureel buurtinitiatief voor vrouwen in Apeldoorn Noord-Oost. Door middel van verschillende activiteiten nodigen ze buurtbewoonsters uit hun talenten te ontplooien. Denk aan een koffiehuis, kookgroep, kledingbank, zanggroep, beweegactiviteiten en nog veel meer.


Voor het buurtbedrijf zijn wij op zoek naar iemand die samen met de andere vrijwilligers kan helpen het buurtbedrijf tot een succes te maken. Ben jij goed in het aansturen en enthousiasmeren van mensen, kun jij overzicht bewaren en ben jij goed met het maken van planningen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het zou helemaal fantastisch zijn als je ook nog kwaliteiten hebt op het gebied van communicatie en PR, zoals het kunnen maken van flyers, schrijven van persberichten en op andere manieren kan helpen met het promoten van de activiteiten.


Naast meehelpen met de coördinatie, is het eventueel ook mogelijk om als gastvrouw mee te helpen tijdens de activiteiten. Dit is in overleg, dus wil je je niet verbinden aan een vast dagdeel, maar heb je wel interesse in deze mooie en uitdagende vrijwilligersfunctie, dan nodigen we je van harte uit te reageren! We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden met elkaar te bespreken.


Over Buurtbedrijf Sadika:

De vrouwen van Sadika zijn vrouwen met een geschiedenis, een verhaal. Niet zomaar een verhaal, een verhaal dat ze met zich meedragen en dat ze onder andere laten zien in de traditionele gerechten die ze maken. Hoe kan je beter thuis bij je houden dan de geuren van het eten wat je kent te maken en te delen met anderen. Koken verbindt, eten brengt mensen samen.


Ook staat de deur altijd open voor het delen van ervaringen met elkaar en het ontdekken op welke wijze je bij kan dragen aan ontmoeting in de wijk of jezelf kan ontwikkelen door de activiteiten die we organiseren. Verder vieren we graag een aantal keren per jaar feest samen om de problemen van alledag te vergeten en om samen te genieten en te dansen.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Buurtbedrijf Sadika > Vrijwilliger voor coördinatie en PR

Over Buurtbedrijf Sadika

Multicultureel buurtinitiatief voor m.n. vrouwen in Noord-Oost Apeldoorn