Skip Navigation
Skip Sidebar
Buddy to Buddy Apeldoorn

Buddy to Buddy Apeldoorn

Sociale Onderneming

Over ons

Wij helpen vluchtelingen om uit een (sociaal) isolement te komen door buddy's 4 maanden te matchen waarin ze 1x per week 1 uurtje met elkaar afspreken voor een kopje koffie, wandeling, of iets anders ...

Vluchtelingen & MinderhedenWelzijnBuurt & omgeving
Deel
Helpen bij Buddy to Buddy

Helpen bij Buddy to Buddy

Taak · 2–4 uur · voor 23 apr 2024
Roggestraat 44, 7311 CD Apeldoorn, Nederland
Gastheer/vrouwVervoerEvenement & festivalActiviteiten begeleidenSociaal contactOndersteunend werkFotografie & film
Vluchtelingen & MinderhedenWelzijnBuurt & omgeving
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Buddy to Buddy Apeldoorn
#79408
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Buddy-to-Buddy-Apeldoorn/activiteiten/Helpen-bij-Buddy-to-Buddy/79408 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Bij het organiseren van evenementen voor buddy to buddy zijn we opzoek naar enthousiaste helpende handjes voor grote en kleine taken die bij jou talenten passen

Uitgebreide omschrijving

Wekelijks organiseren wij voor Apeldoornse inwoners en nieuwkomers evenementen om de sociale integratie in Apeldoorn te bevorderen. Op basis van gelijkwaardigheid en gelijke interesses matchen wij de buddy's met elkaar voor een periode van 3-4 maanden.


Om die evenementen in goede banen te kunnen leiden zijn we opzoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons met verschillende taken willen helpen. Van het helpen met opbouwen van evenementen, tot koffie en thee inschenken, mensen met de auto heen en weer brengen naar locaties en foto's maken (het kan van alles zijn!).


Om te kijken wat voor taak bij jou talenten en wensen aansluit organiseren wij op dinsdag 23 april een vrijwilligers meeting waarbij iedereen die graag wil helpen kan aansluiten. Die avond gaan we samen met jullie kijken bij welke groepen je wilt aansluiten om te helpen. Je kan je dan bij elke komende activiteit via de groepjes opgeven om te komen helpen als het jou uitkomt.


Samen gaan wij Apeldoorn meer verbinden!

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Buddy to Buddy Apeldoorn > Helpen bij Buddy to Buddy

Over Buddy to Buddy Apeldoorn

Wij helpen vluchtelingen om uit een (sociaal) isolement te komen door buddy's 4 maanden te matchen waarin ze 1x per week 1 uurtje met elkaar afspreken voor een kopje koffie, wandeling, of iets anders wat ze samen leuk vinden om te doen.