Skip Navigation
Fietsvrijwilliger(s) gezocht

Fietsvrijwilliger(s) gezocht

Structureel werk · Flexibele uren
Boszichtlaan 4, 7314 EW Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddyActiviteiten begeleidenBuitenSportSociaal contactBegeleidingZorgHulpverleningNederlands
Mensen met een beperkingWelzijnZorg
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Boszicht
#42571
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Boszicht1/activiteiten/Fietsvrijwilligers-gezocht/42571 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Sommige van onze bewoners zouden graag wat meer fietsen, maar kunnen dit niet zelfstandig; wil jij hen misschien begeleiden?

Uitgebreide omschrijving

Boszicht is een kleinschalig particulier wooninitiatief voor mensen met een licht tot matig verstandelijke beperking in Apeldoorn. De bewoners zijn tussen de 20-40 jaar oud en wonen op Boszicht door middel van hun PGB en Wajong.

We hebben het geluk dat we in een mooi groot monumentaal pand mogen wonen en werken. 24 uur per dag is er begeleiding op Boszicht.


PRAKTISCHE INFORMATIE

Een aantal van onze bewoners zouden wel wat vaker willen fietsen. Dit kan zijn van of naar hun werk, maar ook gewoon een leuk fietstochtje in de avonduren of het weekend. Hoe, wat, wie, wanneer, hoe vaak, gaat in overleg met jou. Net wanneer je zou kunnen.


Het gaat om:

  • Een jongeman die af en toe in zijn vrije tijd graag op zijn sportieve tandem fietsritten maakt. Hij heeft een tandem waar hij in een soort ligstoel voorop zit. Jij zit daarachter. Het is een fiets met veel versnellingen; je kan er flinke tochten mee maken. ;-)


  • Een jongeman die met zijn fiets van en naar zijn werk wil. Hij moet tussen kwart voor 9 en 9 uur bij zijn werk zijn (15 min fietsen vanaf Boszicht) en om 16 uur zit zijn werkdag er dan weer op.


  • Een jongedame die met haar driewieler van en naar haar werk wil fietsen. Zij moet rond 9 uur op haar werk zijn (10 min fietsen vanaf Boszicht + 5 min fiets parkeren en naar het werk lopen). Wat ook kan...: als zij 's ochtends met de bus is gebracht, vindt ze het leuk om 's middags met de tandem naar huis gebracht te worden. Je bent dan om kwart voor 4 bij haar werk met de tandem van Boszicht om haar op te halen.


Dus... Houdt jij wel van fietsen? En kan je goed overweg met mensen met een verstandelijke beperking?

Schroom niet en neem contact op.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Boszicht

Boszicht is een gezellig huis waar mensen met een licht tot matig verstandelijke beperking wonen.
Onze bewoners zijn 20-40 jaar oud.

Powered by Deed‌mob Tools ·