Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

ABEC staat voor Apeldoornse Boys Excelsior Combinatie. ABEC is medio 2018 opgericht als fusieclub van Apeldoornse Boys (opgericht in 1940) en Excelsior (opgericht in 1922). De ABEC biljartlocatie is ...

Sport & RecreatieBuurt & omgeving
Deel
Bestuurslid Biljartvereniging ABEC

Bestuurslid Biljartvereniging ABEC

Structureel werk · 0–4 uur/week
Marktstraat 13, 7311 LH Apeldoorn, Nederland
Sport & RecreatieBuurt & omgeving
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Biljartvereniging ABEC
#47733
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Biljartvereniging-ABEC/activiteiten/Bestuurslid-Biljartvereniging-ABEC/47733 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vind je het leuk om (weer) kennis te maken met de biljartsport en wil je als bestuurder een steentje bijdragen?

Uitgebreide omschrijving

ABEC is een biljartvereniging die gevestigd is in het centrum van Apeldoorn en telt circa 65 leden. Leden die allen hun steentje bijdragen of dat in het verleden hebben gedaan. We zijn doordeweeks (bijna) dagelijks actief. Een gezellige groep!


Het huidige bestuur, bestaande uit drie leden, mist op dit moment een voorzitter en een wedstrijdleider. Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die het leuk vinden om (weer) kennis te maken met de biljartsport en als bestuurslid actief te zijn. Gemiddeld ben je als bestuurslid een aantal uurtjes per maand bezig met overleg, planning en organisatie van activiteiten, betrekking hebbend op het biljarten.


Wil je een keer langskomen om de sfeer te proeven en wil je ons helpen om de bestuursfuncties te vullen? Aarzel dan niet en neem contact op met Chris Busser, secretaris ABEC.


Tijdens de huidige coronamaatregelen zijn we alleen overdag geopend. Bekijk onze website ABECBV.NL voor meer informatie.


Ook ABC, het Apeldoorns Biljart Centrum, heeft een aantal vacatures in het bestuur. In het ABC spelen een aantal biljartverenigingen (zoals ABEC) en een dartsclub. Het ABC is verantwoordelijk voor (het onderhoud van) de accommodatie, voor het plannen van de vrijwilligersactiviteiten en voor de horeca. Voor meer informatie over deze bestuursfuncties kun je ook contact opnemen met Chris Busser.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Biljartvereniging ABEC > Bestuurslid Biljartvereniging ABEC

Over Biljartvereniging ABEC

ABEC staat voor Apeldoornse Boys Excelsior Combinatie. ABEC is medio 2018 opgericht als fusieclub van Apeldoornse Boys (opgericht in 1940) en Excelsior (opgericht in 1922). De ABEC biljartlocatie is gevestigd in het Apeldoorns Biljart Centrum (ABC) en telt zo'n 65 leden.