Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

AutoMobiel is een aanvulling op het bestaande vervoersaanbod voor minder mobiele plaatsgenoten en biedt hen vervoer van deur tot deur tegen kostprijs.

OuderenBuurt & omgevingWelzijn
Deel
AutoMobiel zoekt PR-medewerker

AutoMobiel zoekt PR-medewerker

Structureel werk · Flexibele uren
Vanuit huis
Marketing & Communicatie
OuderenWelzijn
Activiteit Delen
AutoMobiel regio Apeldoorn
#73040
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/AutoMobiel-regio-Apeldoorn/activiteiten/AutoMobiel-zoekt-PR-medewerker/73040 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor actievere werving van medewerkers via (sociale) media zoeken wij een PR-medewerker. Je brengt de boodschap van AutoMobiel onder de aandacht van potentiële

Uitgebreide omschrijving

Vrijwillige chauffeurs van AutoMobiel brengen cliënten vlot en voordelig van deur tot deur. Hierdoor kunnen ze blijven deelnemen aan activiteiten buitenshuis. Ze kunnen ook naar de winkel, huisarts of een kennis. AutoMobiel draagt hiermee bij aan vermindering van eenzaamheid onder ouderen. We zijn actief in acht gemeenten in Gelderland en Haarlemmermeer en zijn voortdurend op zoek naar chauffeurs voor onze cliënten en medewerkers van het belteam.


Vacature:

Voor actievere werving van medewerkers via (sociale) media zoeken wij een PR-medewerker. Je brengt de boodschap van AutoMobiel onder de aandacht van potentiële vrijwilligers.


Wat doe je als PR medewerker bij AutoMobiel?

Je schrijft stukjes aan de hand van ervaringen van vrijwilligers en klanten voor huis-aan-huis-, dorps- en wijkbladen en benadert waar nodig redacties. Je beheert de pagina’s op de website en Facebook.


Je vindt het leuk verhalen te vertellen op zo'n manier dat ze worden opgepikt door redacties en sociale media. Je doet dit met respect voor de privacy van klanten en vrijwilligers. Je neemt deel aan promotie activiteiten, zoals de vrijwilligersdagen en de Apeldoornse Beursvloer. 


Wat vragen wij?

  • Je bent betrokken bij het doel van AutoMobiel
  • Je schrijft vlot en vertelt graag verhalen.
  • Je kunt goed overweg met Facebook-pagina’s en tekstverwerking en hebt gevoel voor opmaak
  • Je neemt deel aan de vrijwilligersbijeenkomsten (3-4 keer per jaar)


Wat bieden wij?

  • Begeleiding
  • Een einde-jaars attentie
  • Een gezellige bijeenkomst in de zomer
Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding
Activiteit Delen

Over AutoMobiel regio Apeldoorn

AutoMobiel is een aanvulling op het bestaande vervoersaanbod voor minder mobiele plaatsgenoten en biedt hen vervoer van deur tot deur tegen kostprijs.