Skip Sidebar

Over ons

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel

Liefde voor bloemen en planten?

Structureel werk · 1–2 uur/week
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Buiten
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#42642
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Liefde-voor-bloemen-en-planten/42642 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Het aanplanten van de bloembakken en het onderhouden hiervan.

Uitgebreide omschrijving

Atlant is een organisatie die kwaliteit van zorg hoog in het vaandel heeft. Wij bieden zorg en woonruimte aan ouderen en andere doelgroepen. Onze cliënten verdienen de best mogelijke zorg.


Zo hebben we in en om locatie De Loohof een mooie tuin, met bloemen en planten, waar onze bewoners van genieten. Nu het voorjaar weer aanbreekt zijn we op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om de bloembakken aan te planten, evt met een bewoner samen, en de bakken te onderhouden. Ook het water geven behoort tot de taken.

We zoeken iemand die zelfstandig kan werken, voldoende mobiel is om rond de tuin en op de balkons te kunnen werken en een liefde voor bloemen en planten heeft.

Training en deskundigheidsbevordering, Goede inwerkperiode, WA-ongevallen-verzekering, 0.19 ct. kilometervergoeding, Werkoverleg met activiteitenbegeleiding en collega-vrijwilligers.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.