Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel
 Bingo!

Bingo!

Structureel werk · 2–3 uur/week
Koning Lodewijklaan 2, 7314 GD Apeldoorn, Nederland
Activiteiten begeleidenSport
Ouderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#42349
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Bingo/42349 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Iedere 1e maandag van maand is er vanaf 15:00 uur een gezellige Bingo spelmiddag voor onze bewoners.

Uitgebreide omschrijving

Iedere 1e maandag van de maand ( behalve feestdagen)

spelen we het spel Bingo met onze bewoners. We kunnen hierbij niet zonder de hulp van vrijwilligers en zijn daarom op zoek naar u.

De bingo begint om 15.00 uur en duurt anderhalf uur. Tussendoor wordt er een kopje koffie gedronken en is er ruimte om een praatje te maken.

voor die tijd zetten we alles klaar en daarna ruimen we gezamelijk op.

Als vrijwilliger wordt u begeleidt door een vrijwilligerscoördinator, heeft u recht op reiskostenvergoeding, sluiten we een collectieve ongevallen verzekering voor u af. U krijgt jaarlijks een leuk kerstpakket. Hiernaast komt u in contact met leuke mensen en een prettige werkomgeving.

Een leuke manier om iets voor een ander te betekenen.


NADERE OMSCHRIJVING

Atlant is een organisatie die kwaliteit van zorg hoog in het vaandel heeft. Wij bieden zorg en woonruimte aan ouderen en andere doelgroepen. Onze cliënten verdienen de best mogelijke zorg. Dat vraagt om gemotiveerde medewerkers en vrijwilligers. Je vindt bij Atlant een uitdagende werkomgeving waar jouw capaciteiten en ontwikkeling de ruimte krijgen.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.