Skip Sidebar

Over ons

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel

Bingo!

Structureel werk · 2–3 uur/week
Koning Lodewijklaan 2, 7314 GD Apeldoorn, Nederland
Activiteiten begeleidenSport
Ouderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#42349
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Bingo/42349 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Iedere maandag is er vanaf 15:00 uur een gezellige spelmiddag voor onze bewoners. De spelletjes die we doen zijn bingo, koersbal, sjoelen en rummicub .

Uitgebreide omschrijving


Voor de wekelijkse spelmiddag zoeken we bij De Loohof vrijwilligers die het leuk vindt om bewoners tijdens de bingo te helpen bij het wegstrepen van de bingogetallen. Maar onze bewoners houden er ook van om met iemand te sjoelen, rummicubb-en of koersbal te spelen. We kunnen hierbij niet zonder de hulp van vrijwilligers en zijn daarom op zoek naar u.

De middag begint om 15.00 uur en duurt anderhalf uur. Tussendoor wordt er een kopje koffie gedronken en is er ruimte om een praatje te maken.

Als vrijwilliger wordt u begeleidt door een vrijwilligerscoördinator, heeft u recht op reiskostenvergoeding, sluiten we een collectieve ongevallen verzekering voor u af. U krijgt jaarlijks een leuk kerstpakket. Hiernaast komt u in contact met leuke mensen en een prettige werkomgeving.

Een leuke manier om iets voor een ander te betekenen.


NADERE OMSCHRIJVING

Atlant is een organisatie die kwaliteit van zorg hoog in het vaandel heeft. Wij bieden zorg en woonruimte aan ouderen en andere doelgroepen. Onze cliënten verdienen de best mogelijke zorg. Dat vraagt om gemotiveerde medewerkers en vrijwilligers. Je vindt bij Atlant een uitdagende werkomgeving waar jouw capaciteiten en ontwikkeling de ruimte krijgen.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.