Skip Sidebar
Apeldoorn Pakt Aan

Apeldoorn Pakt Aan

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Apeldoorn Pakt Aan is dé plek voor vrijwilligerswerk in Apeldoorn. Wij stimuleren en verbinden het Apeldoornse vrijwilligerswerk met onder andere onze digitale vacaturebank, het aanbieden en delen van ...

Deel

Tekstschrijver / interviewer

1–2 uur/week
Brinklaan 268, 7311 JD Apeldoorn, Nederland
NederlandsMarketing & Communicatie
Deel activiteit
#42878
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Apeldoorn-Pakt-Aan/activiteiten/Tekstschrijver--interviewer/42878 om je aan te melden

Contactpersoon

Apeldoorn Pakt Aan AlgemeenStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Voor de campagne Mensen maken Apeldoorn zoeken wij hulp op het gebied van communicatie en PR.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Apeldoorn Pakt Aan is dé plek voor vrijwilligerswerk in Apeldoorn. Omdat 2021 het Nationaal Jaar vrijwillige inzet is, willen wij dit jaar extra aandacht geven aan vrijwilligerswerk met de campagne Mensen maken Apeldoorn. Dit doen wij samen met de partners Present, De Kap, Platform Ertoe Doen, Sportraad Apeldoorn, Platform coördinatoren vrijwilligerswerk Zorg & Welzijn, Accres, Gigant en IVN Natuureducatie.


Werkzaamheden

Wij zoeken een vrijwilliger die het leuk vindt om te helpen met PR & Communicatie. Denk bijvoorbeeld aan interviews afnemen met vrijwilligers, berichten voor de website schrijven, een persbericht schrijven of vlogs te maken bij vrijwilligersorganisaties. Hierbij krijg je alle ruimte om dit in te vullen op een manier die bij jou past. Help jij ons het vrijwilligerswerk in Apeldoorn nog beter op de kaart te zetten?


Wij vragen

Een enthousiaste vrijwilliger die een paar uur in de week over heeft, die goed is met taal en het leuk vindt om interviews af te nemen. 


Tijdsbesteding

Gedurende het hele nationale jaar een aantal uur per week, in overleg en zelf in te delen.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deel activiteit

Over Apeldoorn Pakt Aan

Apeldoorn Pakt Aan is dé plek voor vrijwilligerswerk in Apeldoorn. Wij stimuleren en verbinden het Apeldoornse vrijwilligerswerk met onder andere onze digitale vacaturebank, het aanbieden en delen van trainingen en bijeenkomsten én het geven van informatie en advies aan organisaties en (potentiële) vrijwilligers.

Powered by Deed‌mob Tools ·