Skip Navigation
De kracht van Social Media

De kracht van Social Media

Training · 12 mrt 2024, 19:00 - 21:00
Prins Willem-Alexanderlaan 1419, 7312 GA Apeldoorn, Nederland
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze training.
Deel training
Apeldoorn Pakt Aan
#73214
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Apeldoorn-Pakt-Aan/activiteiten/Presenteer-je-organisatie-online/73214 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Veel potentiële vrijwilligers bekijken social media om kennis te maken met jouw organisatie. Hoe geef je hen online een beeld over jouw organisatie?

Uitgebreide omschrijving

Ga aan de slag met Loeke Hameleers en Dascha Touw, project coördinatoren van Skill Ability | Young Volunteers Network. Zij nemen jullie mee in de online reis van de vrijwilliger, laten zien hoe je online jullie eigen organisatie kunt presenteren en geven tips en tricks hoe je Social media inzet. Loeke en Dascha zijn echte ervaringsdeskundigen: door te proberen én leren hebben ze ontdekt wat werkt en wat niet. Kijk hier eens naar hoe zij zich presenteren op Instagram of TikTok.


In de workshop gaan we aan de slag met Canva om Social media posts te ontwerpen en plaatsen. Het is handig om een Canva-account aan te maken als je deze nog niet hebt!

Om aan de slag te kunnen neem je mee:

  • Laptop
  • Vrijwilligersverhaal, bekijk hier de tool om er een te schrijven
  • Logo van organisatie


Wil jij deelnemen? Meld je snel aan voor deze workshop voor non-profit organisaties die werken met vrijwilligers uit de gemeente Apeldoorn. Deelname is kosteloos.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze training.
Deel training

Over Apeldoorn Pakt Aan

Apeldoorn Pakt Aan is dé plek voor vrijwilligerswerk in Apeldoorn. Wij stimuleren en verbinden het Apeldoornse vrijwilligerswerk met onder andere onze digitale vacaturebank, het aanbieden en delen van trainingen en bijeenkomsten én het geven van informatie en advies aan organisaties en (potentiële) vrijwilligers.

Powered by Deed‌mob Tools ·