Skip Sidebar

Over ons

Apeldoorn Direct is een stadsblog voor en door Apeldoorners en is in 2009 opgericht door Internetbureau Max. Het platform bevat nieuws, rubrieken, polls en een agenda. Daarnaast zijn er blogs en ...

Kunst & cultuurBuurt & omgeving
Deel

Enthousiaste redactievrijwilligers

Structureel werk
Roggestraat 44, 7311 CD Apeldoorn, Netherlands
Administratie
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Direct
#42244
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Apeldoorn-Direct/activiteiten/Enthousiaste-redactievrijwilligers/42244 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Apeldoorn leeft! Deze stad, onze stad, borrelt en bloeit. En daar komen nieuwtjes uit voort. Een ondernemer die een nieuwe zaak begint of juist een bedrijf die de deuren sluit, maar ook een gorilla die ineens bovenop het torentje op het Marktplein zit. Er gebeurt veel in Apeldoorn en daar schrijven we graag over. En misschien wel samen met jou!

Uitgebreide omschrijving

Wij zoeken iemand die met liefde schrijft en weet welke verhalen interessant zijn voor de lezers. Je beheerst de Nederlandse taal en bezoekt graag evenementen, en/of je hebt juist een grote interesse voor politiek of het schrijven over achtergrondverhalen. Daarnaast ben je iemand wiens ‘ja’ ook echt een ‘ja’ is, omdat je altijd je afspraken nakomt. Want we brengen nieuws, dus werken we met deadlines.

De verhalen die je schrijft maak je als een echte verslaggever, dus in de vorm van een nieuwsverslag, reportage of sfeerverhaal waarin je niet jezelf benoemt. Ervaring is een pré, maar we bieden vanuit Apeldoorn Direct natuurlijk ook de nodige begeleiding.

Wat leuke feitjes voor als je nog twijfelt:

    Je mag namens Apeldoorn Direct gratis naar de evenementen die je bezoekt
    Je naam wordt vermeld bij de verhalen die jij schrijft
    Je krijgt meer ervaring in het schrijven van verhalen
    Je bent zelf nog meer op de hoogte van wat er speelt in Apeldoorn
    Je artikelen worden door duizenden Apeldoorners per week gelezen.

 

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Apeldoorn Direct

Apeldoorn Direct is een stadsblog voor en door Apeldoorners en is in 2009 opgericht door Internetbureau Max. Het platform bevat nieuws, rubrieken, polls en een agenda. Daarnaast zijn er blogs en opinies geschreven door Apeldoorners.