Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

De Alliance Française Apeldoorn biedt een unieke combinatie van taalonderwijs en cultuurbeleving en Franse taal vanaf de basis tot vergevorderd, een ruim aanbod van lezingen, films, muziek, theater ...

Kunst & cultuur
Deel
 gezocht penningmeester

gezocht penningmeester

Structureel werk
Financiën
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Alliance Française Apeldoorn
#42998
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Alliance-Francaise-Apeldoorn/activiteiten/gezocht-penningmeester/42998 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Alliance Française Apeldoorn is een organisatie die in Apeldoorn de Franse taal en cultuur promoot d.m.v. cursussen, lezingen en een Frans café. Wij zoeken een penningmeester met affiniteit voor de Franse taal en cultuur.
Zie ook www.alliance-francaise.nl/apeldoorn

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?
Alliance Française Apeldoorn promoot de Franse taal en cultuur in Apeldoorn en omgeving. Het bestuur bestaat uit vijf personen. Daarnaast hebben wij een webmaster en enkele docenten die de cursussen geven.


Werkzaamheden
Het bijhouden van onze financiële administratie;  Deze bestaat uit het innen van de contributies d.m.v. Ideal, de betalingen aan docenten en degenen die de lezingen houden, de betalingen voor de huur van de locaties, meedenken in het bestuur en af en toe helpen met de PR.


Wij vragen

Een persoon die 
op de hoogte is van het bijhouden van financiële gegevens en bereid is om mee te denken hoe wij de Alliance Française vorm kunnen geven.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de huidige penningmeester dhr. A. Zethof: 055-5411482

Wij bieden
Een plezierige omgeving met enthousiaste, meehelpende bestuursleden en het  lidmaatschap van de Alliance Française
In het begin zal de vertrekkende penningmeester ondersteuning bieden.


Tijdsbesteding
Regelmatig een uurtje  voor de verwerking van de administratie (rond de inschrijvingen vraagt het meer tijd), het bijwonen van de bestuursvergaderingen (ongeveer 5 à 6x per jaar) en hand en spandiensten enkele keren per jaar

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Alliance Française Apeldoorn

De Alliance Française Apeldoorn biedt een unieke combinatie van taalonderwijs en cultuurbeleving en Franse taal vanaf de basis tot vergevorderd, een ruim aanbod van lezingen, films, muziek, theater en literatuur bij u in de regio.