Skip Sidebar

Over ons

Wij zijn Accres en noemen onszelf multi-maatschappelijke dienstverlener en we zijn er om opdrachtgevers te helpen bij het realiseren van hun beleidsdoelstellingen. We zetten beleid van onze ...

Sport & Recreatie
Deel

Wie wil een handwerkochtend of -middag opstarten in Het Kristal?

Structureel werk · 2 uur/week
Distelvlinderlaan 200, 7323 XC Apeldoorn, Nederland
Activiteiten begeleidenHandwerken
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
ACCRES Apeldoorn B.V.
#50452
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/ACCRES-Apeldoorn-BV1/activiteiten/Wie-wil-een-handwerkochtend-of--middag-opstarten-in-Het-Kristal/50452 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vindt u handwerken (met name haken en breien) ook zo'n ontspannen en gezellige bezigheid? Lijkt het u leuk om dit (mede) te organiseren?

Uitgebreide omschrijving

Wij zoeken voor Het Kristal enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om een handwerkochtend- of -middag te starten. Er zijn al diverse materialen aanwezig, dus je kunt gelijk starten. Je hoeft hiervoor niet zelf een doorgewinterde haakster of breister te zijn. Het gaat er vooral om dat je het leuk vindt om anderen een fijne middag te bezorgen. Bovendien: samen kun je meer dan alleen. Dus samen lukt het vast wel om haak- of breiwensen te vervullen.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > ACCRES Apeldoorn B.V. > Wie wil een handwerkochtend of -middag opstarten in Het Kristal?

Over ACCRES Apeldoorn B.V.

Wij zijn Accres en noemen onszelf multi-maatschappelijke dienstverlener en we zijn er om opdrachtgevers te helpen bij het realiseren van hun beleidsdoelstellingen. We zetten beleid van onze opdrachtgevers om in concrete acties.