Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Wij zijn Accres en beheren in Apeldoorn, Enschede en Almelo ruim 80 locaties, waaronder sporthallen, wijkcentra, zwembaden, kinderboerderijen, een stadspark en family entertainment centers. Hier geven ...

Sport & Recreatie
Deel
Wie wil een handwerkochtend of -middag opstarten in Het Kristal?

Wie wil een handwerkochtend of -middag opstarten in Het Kristal?

Structureel werk · 2 uur/week
Distelvlinderlaan 200, 7323 XC Apeldoorn, Nederland
Activiteiten begeleidenHandwerken
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
ACCRES Holding B.V.
#50452
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/ACCRES-Apeldoorn-BV1/activiteiten/Wie-wil-een-handwerkochtend-of--middag-opstarten-in-Het-Kristal/50452 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vindt u handwerken (met name haken en breien) ook zo'n ontspannen en gezellige bezigheid? Lijkt het u leuk om dit (mede) te organiseren?

Uitgebreide omschrijving

Wij zoeken voor Het Kristal enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om een handwerkochtend- of -middag te starten. Er zijn al diverse materialen aanwezig, dus je kunt gelijk starten. Je hoeft hiervoor niet zelf een doorgewinterde haakster of breister te zijn. Het gaat er vooral om dat je het leuk vindt om anderen een fijne middag te bezorgen. Bovendien: samen kun je meer dan alleen. Dus samen lukt het vast wel om haak- of breiwensen te vervullen.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > ACCRES Holding B.V. > Wie wil een handwerkochtend of -middag opstarten in Het Kristal?

Over ACCRES Holding B.V.

Wij zijn Accres en beheren in Apeldoorn, Enschede en Almelo ruim 80 locaties, waaronder sporthallen, wijkcentra, zwembaden, kinderboerderijen, een stadspark en family entertainment centers. Hier geven wij iedereen de ruimte om elkaar te ontmoeten, te beleven, te bewegen, te ontspannen, te ervaren en om te leren. Met elkaar staan we voor meer gezondheid en geluk.