Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Wij zijn Accres en beheren in Apeldoorn, Enschede en Almelo ruim 80 locaties, waaronder sporthallen, wijkcentra, zwembaden, kinderboerderijen, een stadspark en family entertainment centers. Hier geven ...

Sport & Recreatie
Deel
Vrijwilligers koffie schenken in Het Kristal

Vrijwilligers koffie schenken in Het Kristal

Structureel werk · 2–3 uur/week
Kristal, Distelvlinderlaan, 7323 Apeldoorn Noordoost, Apeldoorn, Gelderland 7323 RK, Nederland
Gastheer/vrouwSociaal contact
Sport & Recreatie
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
ACCRES Holding B.V.
#49033
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/ACCRES-Apeldoorn-BV1/activiteiten/Vrijwilligers-koffie-schenken-in-Het-Kristal/49033 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De geur van koffie en het gezellige geroezemoes van mensen. Lijkt het je leuk om koffie te schenken en daarmee anderen een goede start van de dag te bezorgen?

Uitgebreide omschrijving

Wat zoeken wij?

Ben je een gezellige, gastvrije, representatieve man of vrouw en vind je het fijn om anderen een prettige start van de dag te bezorgen? Dan maken we graag kennis met je. Je schenkt koffie voor de veelal oudere omwonenden van Het Kristal. Ondertussen maak je een praatje en leer je de deelnemers ook kennen. Deze activiteit wordt van maandag tot en met donderdag van 10 uur tot circa 12 uur gehouden in de linker zijvleugel van Het Kristal. Het zou fijn zijn als je wekelijks een vast dagdeel beschikbaar bent, maar een andere frequentie is ook mogelijk. Invalkrachten zijn eveneens welkom.


Wat bieden wij?

Een gezellige werkomgeving, want de deelnemers waarderen het erg dat je koffie voor hen inschenkt en het gezellig maakt. Je werkt in een gezellig team.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > ACCRES Holding B.V. > Vrijwilligers koffie schenken in Het Kristal

Over ACCRES Holding B.V.

Wij zijn Accres en beheren in Apeldoorn, Enschede en Almelo ruim 80 locaties, waaronder sporthallen, wijkcentra, zwembaden, kinderboerderijen, een stadspark en family entertainment centers. Hier geven wij iedereen de ruimte om elkaar te ontmoeten, te beleven, te bewegen, te ontspannen, te ervaren en om te leren. Met elkaar staan we voor meer gezondheid en geluk.