Skip Sidebar

Over ons

Wij zijn Accres en noemen onszelf multi-maatschappelijke dienstverlener en we zijn er om opdrachtgevers te helpen bij het realiseren van hun beleidsdoelstellingen. We zetten beleid van onze ...

Sport & Recreatie
Deel

Klussers voor Kluspunt Kristal

Structureel werk · 3–4 uur/week
Kristal, Distelvlinderlaan, 7323 Apeldoorn Noordoost, Apeldoorn, Gelderland 7323 RK, Nederland
Klussen
Sport & Recreatie
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
ACCRES Apeldoorn B.V.
#49036
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/ACCRES-Apeldoorn-BV1/activiteiten/Klussers-voor-Kluspunt-Kristal/49036 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Spreekt het je aan om lekker te sleutelen aan fietsen in je eigen klusruimte? Of om een ander klein klusje te doen?

Uitgebreide omschrijving

Wat zoeken wij?

Ben je handig en bereid om bijvoorbeeld eens per week een ochtend de handen uit de mouwen te steken? Het multi functionele centrum Het Kristal heeft een speciale, goed uitgeruste klusruimte, naast de parkeergarage waar je naar hartenlust kunt repareren. Er is vooral veel vraag naar fietsreparaties zoals banden plakken en vervangen. Bewoners uit Zuidbroek melden zich dan ook geregeld. Maar ook kunnen er andere vragen komen van oudere omwonenden voor hulp bij kleine klusjes. Wij zoeken meerdere 'handige Harry's', die het liefst eens per week een ochtend beschikbaar zijn, van 9 -12 uur (dag in overleg).


Wat bieden wij?

Een mooie klusruimte met benodigde materialen om alleen of met zijn tweeën te sleutelen. En gezellig contact met buurtbewoners en omwonenden. Fietsreparatie is de hoofdmoot, maar wil je meer dan zijn er mogelijkheden voor andere kleine klusjes.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over ACCRES Apeldoorn B.V.

Wij zijn Accres en noemen onszelf multi-maatschappelijke dienstverlener en we zijn er om opdrachtgevers te helpen bij het realiseren van hun beleidsdoelstellingen. We zetten beleid van onze opdrachtgevers om in concrete acties.