Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Wij zijn Accres en beheren in Apeldoorn, Enschede en Almelo ruim 80 locaties, waaronder sporthallen, wijkcentra, zwembaden, kinderboerderijen, een stadspark en family entertainment centers. Hier geven ...

Sport & Recreatie
Deel
Gezocht: creatieve vrijwilligers

Gezocht: creatieve vrijwilligers

Taak · 2–4 uur
Distelvlinderlaan 200, 7323 XA Apeldoorn, Nederland
Activiteiten begeleiden
Sport & Recreatie
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
ACCRES Holding B.V.
#52168
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/ACCRES-Apeldoorn-BV1/activiteiten/Gezocht-creatieve-vrijwilligers/52168 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wie wil in Het Kristal regelmatig een leuke creatieve activiteit organiseren voor de buurt?

Uitgebreide omschrijving


Altijd bezig met knutselen? Altijd leuke creatieve ideeën in uw hoofd? Voor Het Kristal zoeken we mensen die het leuk zouden vinden om buurtgenoten enthousiast te maken over hun hobby. Om zo samen gezellig een ochtend, middag of avond bezig te zijn.

Dus, bent u dol op mandala's kleuren, sieraden maken, handlettering, servies stippen, of nog iets anders creatiefs? Of wilt u samen met kinderen knutselen ? Wij zoeken mensen die graag hun creatieve talent willen delen en anderen kennis laten maken met hun leuke hobby.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > ACCRES Holding B.V. > Gezocht: creatieve vrijwilligers

Over ACCRES Holding B.V.

Wij zijn Accres en beheren in Apeldoorn, Enschede en Almelo ruim 80 locaties, waaronder sporthallen, wijkcentra, zwembaden, kinderboerderijen, een stadspark en family entertainment centers. Hier geven wij iedereen de ruimte om elkaar te ontmoeten, te beleven, te bewegen, te ontspannen, te ervaren en om te leren. Met elkaar staan we voor meer gezondheid en geluk.