Navigatie overslaan

E-learning

Naast verschillende trainingen en activiteiten die je vindt in de agenda, is er ook een groot aanbod aan online leermateriaal. Denk aan online trainingen en cursussen of lezingen en presentaties (webinars). Op deze pagina hebben we het aanbod voor je verzameld.


E-learnings kun je volgen in je eigen tijd en op je eigen tempo. Leren wanneer het jou uitkomt. Er zijn verschillende online cursussen, met uiteenlopende onderwerpen. Voor sommige programma's dien je eenmalig een account aan te maken. Er zijn ook trainingen waarbij je na afloop een certificaat ontvangt.Werkt een link niet? Laat het ons dan even weten.

Voor organisaties

NIEUW: Werven van vrijwilligers

Wil je nieuwe en andere vrijwilligers werven voor jouw organisatie? Ben je op zoek naar inspiratie en een andere manier om het werven aan te pakken? Dan is deze e-learning iets voor jou!

NIEUW: Maak jouw organisatie aantrekkelijker voor nieuwe vrijwilligers

Wil je weten hoe je jouw vrijwilligersorganisatie aantrekkelijker maakt voor nieuwe vrijwilligers? In deze webinar nemen 6 vrijwilligerscentrales je mee naar het antwoord.

NIEUW: De kans van de autonome vrijwilliger

Wat gebeurt er wanneer je vrijwilligers ziet als volwaardige medewerkers? Prof. dr. Lucas Meijs neemt je mee in deze sessie.

NIEUW: Masterclass Canva

Wil je graag Canva gebruiken voor jouw organisatie, maar weet je niet goed waar te beginnen? Deze masterclass begeleidt je stap voor stap door alle onderdelen.

NIEUW: Leren vloggen

In deze webinar deelt Jelle de Boer zijn ervaringen met vloggen vanuit het sociaal werk. Je leert je werk zichtbaar te maken en je meerwaarde aan te tonen door middel van vloggen.

NIEUW: (Be)sturen van verenigingen

In deze filmpjes neemt de KNWB je mee in de wereld van de (sport) vereniging en het (be)sturen van verenigingen. De filmpjes leggen kort op een heldere manier een aantal onderwerpen uit. 

NIEUW: De veranderende vereniging

In deze webinar gaat Sacha Kramer van de LTO Academie in gesprek met Marike Kuperus, adviseur van verenigingen en schrijver van het boek een ‘Routeplanner voor verenigingen’, over de uitdagingen van verenigingen in de huidige tijd.

Online cursus fondsenwerving

Wil je weten hoe je een project kunt financieren? Hoe je een aanvraag indient bij een fonds? Of welke tips zijn er om succes te hebben bij een aanvraag? Deze online cursus fondsenwerving helpt je op weg bij het vinden van financiering van je project.

Begeleiden van de vrijwilliger in kwetsbare situaties?

Coördineer jij een project of activiteit en begeleid jij vrijwilligers die mensen ondersteunen die in een kwetsbare situatie zitten? Dan biedt deze training jou de nodige handvatten en tips bij het werven en begeleiden van vrijwilligers.

Begeleiden van vrijwilligers

Begeleid je vrijwilligers en wil je jezelf daarin versterken? Dat kan. Deze e-learning kan bijdragen aan je eigen ontwikkeling en stijl als begeleider van vrijwilligers of als vrijwilligerscoördinator. (Let op: Voor deze training schrijf je je in bij de Vrijwilligers Centrale Amsterdam.)

Maak je eigen Social Mediaplan

Heb je het idee dat jullie organisatie meer zou kunnen profiteren van sociale media? Met deze training bouw je aan een helder en realistisch plan om sociale media voor jullie organisatie te laten werken! (Let op: Voor deze training schrijf je je in bij de Vrijwilligers Centrale Amsterdam.)

Vrijwilligers werven

In deze online training leer je aan de hand van een stappenplan, opdrachten en praktijkvoorbeelden, hoe je een campagne opzet om vrijwilligers te werven voor jouw organisatie of project. (Let op: Voor deze training schrijf je je in bij de Vrijwilligers Centrale Amsterdam.)

De waarde van vrijwilligerswerk

Wat is de (toegevoegde) waarde van vrijwilligers? Wat betekenen ze voor een organisatie of een doel? Waarom wil je als organisatie met vrijwilligers werken. In nog geen 8 minuten geeft Lucas Meijs (professor vrijwilligerswerk) je de ins an outs in dit mini-college.

Certificaat voor vrijwillige verkeersregelaar

In deze online cursus kan je een instructie volgen, een evenement aanmaken en je inschrijven voor een verkeersregelaars pool. Na deze cursus ben je aspirant verkeersregelaar.

Crowdfunding Academie

In de Crowdfunding Academie krijg je tips en trucs over hoe je een crowdfundingcampagne het beste op kan zetten. Je krijgt advies over de haalbaarheid van je campagne, het verhaal wat je wilt vertellen en je campagneplan. Zelf een crowdfundingsactie starten? Kijk eens bij Voor Apeldoorn!

Vrijwilligersbeleid in 10 stappen

Deze module helpt bij het formuleren van een vrijwilligersbeleid, wanneer je dat nog niet goed op papier hebt. Als je wel al een beleid hebt, kun je toetsen of je alle aspecten al goed geregeld hebt. (Let op: Voor deze training schrijf je je in bij de Vrijwilligers Centrale Amsterdam.)

Instructie Verantwoord Alcoholschenken (IVA)

Met deze gratis online cursus kunnen vrijwilligers het IVA certificaat voor barvrijwilligers behalen. Doe de cursus, maak de toets en je ontvangt het IVA certificaat direct in je mailbox! Leer hoe jij verantwoord alcohol kunt schenken en start de cursus.

Meer weten?

Ben je op zoek naar een specifieke training of wil je als organisatie graag zelf e-learnings ontwikkelen? Neem dan contact met ons op.


Powered by Deed‌mob Tools ·