Skip Navigation
Post | augustus 2023 | Nieuws | 2 min lezen

Data & Analytics voor organisaties

Als het goed is maakt jouw organisatie regelmatig gebruik van de vacaturebank van Apeldoorn Pakt Aan voor het vinden van nieuwe vrijwilligers. En deze vrijwilligers zetten zich daarna enthousiast in om de wereld (of in ieder geval Apeldoorn) een stukje mooier te maken. Mooie matches die hopelijk leiden tot mooie resultaten!


We hebben goed nieuws: Vanaf nu zijn de resultaten van jullie inspanningen zichtbaar in concrete cijfers! Want hoeveel vacatures hebben jullie nu eigenlijk geplaatst? Hoeveel geïnteresseerden hebben daarop gereageerd? Hoeveel nieuwe vrijwilligers zijn hierdoor aan jullie organisatie verbonden? Hoeveel uur hebben zij zich ingezet en bij welk soort activiteiten?


Deze informatie is vanaf nu inzichtelijk op jullie organisatiepagina onder de kopjes ‘Data’ en ‘Analytics’. Alle informatie overzichtelijk bij elkaar. Zodat jullie kunnen laten zien wat jullie doen op gebied van vrijwilligerswerk. Deze cijfers kun je bijvoorbeeld toevoegen aan het jaarverslag of aan je bestuur of de gemeente laten zien. Ook kun je in één overzicht goed zien welke vrijwilligers gematcht zijn of met wie je misschien nog kennis moet maken.


Wil je meer weten? Lees dan de volgende twee artikelen. Hier staan ook handige filmpjes in waarin Gerbrand van Deedmob laat zien hoe het werkt.

  1. Data en Analytics voor organisatiebeheerders en teamleiders | Hulpcentrum (deedmob.com)
  2. Tips & Tricks: hoe kun je Data en Analytics inzetten in jouw organisatie / team? | Hulpcentrum (deedmob.com)


Goed om te onthouden: de rapporten en analyses werken alleen goed als de status van de vrijwilliger goed geregistreerd wordt en er activiteitenrapporten worden aangemaakt. Is het je al opgevallen dat er nu soms een cijfertje bij je vacature staat? Dit is een 'herinneringsbadge' om je erop te attenderen dat er nog vrijwilligers zijn met de status 'in afwachting'. Meer over de badges en activiteitenrapporten lees je in de volgende artikelen:

  1. Herinneringsbadges / -meldingen voor organisatiebeheerders en moderators | Hulpcentrum (deedmob.com)
  2. Activiteitenrapporten en Impacturen voor organisaties en teams | Hulpcentrum (deedmob.com)Heb je na het lezen van de artikelen nog vragen of wil je graag weten hoe je meer uit de website kunt halen? Neem dan contact op met ons en we helpen je verder!

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts
Positief Coachen Apeldoorn Cortenbosch

Dat schiet lekker op zo!

| Nieuws
'Dat schiet lekker op zo!' Apeldoorn 13-04-2022
Lees meer
Nieuw op onze site! Hulp in je buurt!

Nieuw op onze site! Hulp in je buurt!

| Nieuws
Nieuw op onze site! Hulp in je buurt!
Lees meer

Meld je organisatie aan voor de Proeverij voor Vrijwilligerswerk 2022

| Nieuws
Op zaterdag 1 oktober 2022 organiseert de werkgroep Mensen maken Apeldoorn de Proeverij voor ...
Lees meer