Skip Navigation
Post | februari 2024 | campagne nieuws | 1 min lezen

Artikel StedenDriehoek

Vrijwilligerscampagne

“Met deze campagne willen we Apeldoorners laten zien dat een kleine investering van onszelf, een wereld van verschil kan betekenen voor de ander. We willen zoveel mogelijk nieuwe mensen inspireren en enthousiast maken om vrijwilligerswerk te gaan doen bij organisaties, verenigingen of voor iemand in Apeldoorn. De campagne maakt mensen bewuster van de impact die vrijwilligers en vrijwilligerswerk op de gemeente hebben”, aldus de organisatie.


Tijdens de campagne worden veel verhalen van vrijwilligers gedeeld. Janneke Verboom bijvoorbeeld. Zij woont samen met haar vriend en twee kinderen in Apeldoorn en werkt voor Waterschap Vallei en Veluwe. In haar vrije tijd is zij bezig met fotografie, yoga, pilates en wandelt ze graag. Tijdens het wandelen werd het besef van zwerfafval steeds groter, zo vertelt Janneke.


Voor wie maak jij het verschil?

Een kleine tijdsinvestering van jezelf, kan een wereld van verschil maken voor een ander. En met het grote aanbod mooie vrijwilligersinitiatieven in Apeldoorn, is er altijd wel iets dat bij je past. Zo doe je niet alleen iets goeds. Het voelt ook nog eens geweldig

Deel blogpost

Powered by Deed‌mob Tools ·