Skip Navigation
Post | maart 2022 | Bestuurdersacademie Apeldoorn | 1 min lezen

10 jaar Bestuurdersacademie - Bas van den Hoogen

Bas van den Hoogen Bestuurdersacademie Apeldoorn

De Bestuurdersacademie bestaat 10 jaar. In dit kader lees je hier het hele jaar interviews met betrokkenen. In deze tiende en tevens laatste aflevering Bas van den Hoogen, mede verantwoordelijk voor het de oprichting van de Bestuurdersacademie begin 2011. De interviews zijn gehouden en opgesteld door Esmee van Lohuizen, vrijwilliger van Netwerk Skill-Ability.


We zetten hier met elkaar een heel mooi netwerk op


In deze laatste aflevering vertelt Bas van den Hoogen over de begintijd van de Bestuurdersacademie en vertelt hij over de mooie meerwaarde van elkaar ontmoeten, kennis delen en verenigen.


Een mooi laatste interview, dit keer niet uitgeschreven, maar een video. Als locatie de sportvereniging waar Bas graag komt. Mede door de coronamaatregelen is ervoor gekozen om het buiten op te nemen, met wat achtergrondgeluid dat daarbij hoort.


Als Bestuurdersacademie Apeldoorn willen we Esmee ook op deze plek hartelijk danken voor het verzorgen van alle 10 de interviews waarin ze zelf heeft aangegeven veel te hebben geleerd. Ze durfde buiten haar comfortzone te stappen om zo een stuk rijker te worden aan kennis en ervaring. Esmee heeft zichzelf bij dit laatste interview nog eens extra uitgedaagd door zowel het interview, het filmen als de montage voor haar rekening te nemen. Bedankt Esmee!Deel blogpost
Gerelateerde blogposts
Training Krachtig Besturen

Training Krachtig Besturen

| Bestuurdersacademie Apeldoorn
De training Krachtig besturen zit er weer op!
Lees meer
kandidaten Uitblinkers

Wie is jouw Uitblinker in het bestuur?

| Bestuurdersacademie Apeldoorn
Kandidaten Uitblinkers in Jouw bestuur en in Vernieuwen
Lees meer