Geen vrijwilliger is gelijk

Er is geen vrijwilliger zoals jij. Niemand met precies dezelfde leefsituatie, precies dezelfde motivatie en precies dezelfde vaardigheden. Wie zich vrijwillig inzet voor een ander, of dat overweegt, kan niet anders dan vanuit die startpositie te vertrekken. Apeldoorn Pakt Aan sluit aan waar jij je bevindt.

Welke aanpakker ben jij?

Misschien zet je je vrijwillig in, of overweeg je dat, omdat het je een goed gevoel geeft iets te doen voor een ander. Omdat het je dagen structuur geeft. Omdat jij het belangrijk vindt om een ander, de samenleving of een specifieke vereniging of club vooruit te helpen. Omdat het voor jou een verrijking is van je persoonlijke leven.

Wat is jouw situatie?

  • Misschien sta je op zaterdagochtend langs de lijn om een voetbalteam te coachen en draai je 's middags een bardienst bij het hockeyteam van je zoon.
  • ...of ben je een werkende moeder met twee kinderen, die op donderdagavond helpt in een verzorgingstehuis.
  • Misschien heb je een druk leven, maar lijkt het je gewoon fijn om af en toe een klus op te pakken.
  • ...of ben je je baan kwijtgeraakt en wil je je graag nuttig blijven voelen.
  • Wie weet wil je graag een maatje zijn voor iemand die wat begeleiding kan gebruiken.
  • ...of zoek je nu vooral wat extra kennis en vaardigheden om jezelf ook in je vrijwilligerswerk te blijven ontwikkelen.
  • Misschien wil je 'iets' met vrijwilligerswerk doen, maar heb je nog geen idee wat.

Kortom:

Wie je ook bent, wat je motivatie ook is: Apeldoorn Pakt Aan biedt ruimte voor jou. Voor jouw talenten. Voor jouw individuele vraag. Voor jouw ontwikkeling.

Wil je vrijwilliger worden? Kijk op onze vacaturebank of schrijf je in via de talentenbank. Ben je al vrijwilliger en heb je behoefte aan (bij)scholing of vrijwilligersactiviteiten? Ook dat kan: Bij het onderdeel 'Activiteiten' zie je welke trainingen, cursussen, workshops en bijeenkomsten er in Apeldoorn allemaal worden georganiseerd.

Het kan natuurlijk zijn dat je wat extra hulp of informatie nodig hebt om jouw weg te vinden. Een afspraak maken met een van de medewerkers van Apeldoorn Pakt Aan is mogelijk.

Welkom, Aanpakker!