Talentenbank

Ben je beschikbaar voor vrijwilligerswerk en wil je graag gevonden worden door organisaties? Dan is de talentenbank iets voor jou! Door je in te schrijven als talent, je voorkeuren op te geven en je beschikbaarheid aan te geven kun je door organisaties gevonden worden. Daardoor hoef je zelf niet op zoek naar vrijwilligerswerk, maar komen organisaties naar jou toe.

Hoe werkt het?

Wanneer je een profiel aanmaakt via de talentenbank, maak je jezelf vindbaar voor organisaties. Dit gaat via geanonimiseerd zoeken. Ofwel: organisaties zien niet wie jij bent, maar wel wat jouw voorkeuren en interesses zijn op het gebied van vrijwilligerswerk.

Een paar voorbeelden...

  • Misschien ben je twee dagdelen beschikbaar, wil je graag werken met ouderen en ben je creatief en ondernemend. 
  • De doelgroep maakt je niet uit, maar je wilt wel graag een vrijwilligersklus in Apeldoorn Centrum.
  • Je bent zorgzaam en betrouwbaar, werkt graag met kinderen en beschikt over organisatietalent.

Wanneer organisaties interesse hebben in jouw profiel, nemen ze contact op met Apeldoorn Pakt Aan. Wij leggen vervolgens de verbinding met jou. Ben jij ook geïnteresseerd? Zo ja, dan brengen we jullie in contact. Kijk je liever verder? Dan blijf je anoniem voor de organisatie en komt er waarschijnlijk snel weer een andere organisatie voorbij.

Hoe zit het met mijn privacy?
Je gegevens worden opgeslagen volgens ons privacybeleid. Dit betekent dat jouw gegevens beveiligd worden bewaard. Ook worden ze nooit zonder jouw toestemming met anderen gedeeld. Mocht je langer dan twee jaar geen gebruik maken van de Talentenbank, dan wordt je profiel automatisch verwijderd. Je kunt je profiel uiteraard ook eerder verwijderen. 

Hoe werkt het?
Wanneer je op Naar talentenbank klikt, kom je op het aanmeldformulier. Door het invullen van dit formulier maak je een account aan. Na het invullen log je dan automatisch in via Inloggen in de rechterbovenhoek, waarna je je voorkeuren kunt instellen bij Mijn profiel. Heb je dit gedaan? Dan ben je ingeschreven in de Talentenbank. Klaar in 5 minuten!

Wil je op een ander moment inloggen, klik dan op Naar talentenbank onderaan deze pagina en ga direct naar Inloggen in de rechterbovenhoek.