Website Header 1200X4002
De Proeverij smaakt naar meer!

Proeverij Vrijwilligerswerk 2018

Is jouw organisatie op zoek naar vrijwilligers?

Meld je  nú  aan voor de Proeverij 2018! Vul voor 1 juli hier het aanmeldformulier in!

Datum: 13 oktober 2018
Locatie: dok Zuid  
Tijd: van 10.30 - 16.00 uur

De vorige editie was succesvol en we gaan er met z’n allen voor zorgen dat het een groot succes wordt!

De Proeverij  
De Proeverij is een informatieve- en creatieve markt voor organisaties, verenigingen en stichtingen die op zoek zijn naar vrijwilligers en voor mensen die wellicht vrijwilligerswerk willen gaan doen. Hiermee geven we (toekomstige) vrijwilligers én organisaties die met vrijwilligers werken uit Apeldoorn, de mogelijkheid elkaar te leren kennen, te inspireren en kennis te delen. Dit door te proeven aan de vele smaken die het vrijwilligerswerk te bieden heeft.

Hoe kan jouw organisatie meedoen? Je kunt op de gebruikelijke manier een infokraam/tafel bemensen en je kunt daarnaast op een actievere manier je organisatie en het vrijwilligerswerk promoten. Hierin kun je zo creatief zijn als je wilt. Onze ervaring leert dat wanneer je “op een bijzondere manier” promoot, dit veel resultaat oplevert. Wat voorbeelden: jouw organisaties biedt een korte workshop aan, doet een presentatie vanaf de zeepkist of neemt deel aan het “Theater van de Persoonlijkheden”, waarin vrijwilligers hun verhaal vertellen.  

Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen via info@apeldoornpaktaan.nl

Op de hoogte blijven van wat je die dag kunt proeven, beleven en ervaren? Volg de facebook eventpagina.

Hartelijke groet en wie weet tot ziens!  

Proeverij Vrijwilligerswerk wordt mede mogelijk gemaakt door: Apeldoorn Pakt Aan, Ertoe doen, Platform Vrijwilligers Coördinatoren Apeldoorn e.o., Present Apeldoorn, Sportraad Apeldoorn en Bijbeeld

Wat gebeurde er vorig jaar?
Op woensdag 20 september, van 16.00 en 20.00 uur vond rondom CODA en Gigant de eerste Proeverij Vrijwilligerswerk van ‘Apeldoorn pakt aan’ plaats. Een manifestatie waar meer dan 60 maatschappelijke organisaties zich presenteerden om in contact te komen met potentiële vrijwilligers. De markt werd druk bezocht, veelbelovende contacten werden gelegd. We kijken terug op een geslaagd evenement. Mede dankzij een bijdrage van de gemeente konden de organisaties gratis deelnemen aan deze proeverij. Er zijn o.a. door fotograaf Gerard Oltmans mooie foto's gemaakt. Geniet je nog even mee? Klik hierop om naar ons Facebook fotoalbum te gaan!

Wensboom
In onze "wensboom" op de Proeverij zijn tips en tops geplaats! Ook zo benieuwd naar de reacties?