Website Header 1200X4002
3e editie Proeverij Vrijwilligerswerk

Proeverij voor Vrijwilligerswerk 2019

Noteer vast in je agenda, de Proeverij voor Vrijwilligerswerk is dit jaar op zaterdag 12 oktober van 11.00-15.00 uur op het Zwitsalterrein (hal 10, 11 + 14).

Organisaties kunnen zich nog inschrijven voor een kraam/plek op de Proeverij voor Vrijwilligerswerk.

Werk je met vrijwilligers? Of overweeg je dat te doen? Meld je dan aan voor De Proeverij op 12 oktober a.s.
Dit is hét evenement waar bezoekers op zoek zijn naar passend vrijwilligerswerk. Laat zien wat de waarde is van jouw organisatie en wat de inzet van vrijwilligers daarin betekent. Vergroot je netwerk in Apeldoorn en omstreken en verdiep je kennis met tips en tricks over vrijwilligerswerk. Zo laat jij je maatschappelijke betrokkenheid zien.

Pak dus deze kans aan en meld je aan via deze linkDe Proeverij voor Vrijwilligerswerk
De Proeverij voor Vrijwilligerswerk is een informatieve- en creatieve markt voor organisaties, verenigingen en stichtingen die op zoek zijn naar vrijwilligers en voor mensen die wellicht vrijwilligerswerk willen gaan doen. Hiermee geven we (toekomstige) vrijwilligers én organisaties die met vrijwilligers werken uit Apeldoorn, de mogelijkheid elkaar te leren kennen, te inspireren en kennis te delen. Dit door te proeven aan de vele smaken die het vrijwilligerswerk te bieden heeft.

Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen via info@apeldoornpaktaan.nl

Proeverij voor Vrijwilligerswerk wordt mede mogelijk gemaakt door: Apeldoorn Pakt Aan, Ertoe doen, Platform Vrijwilligers Coördinatoren Apeldoorn e.o., Present Apeldoorn, Sportraad Apeldoorn.