Website Header 1200X4002
3e editie Proeverij Vrijwilligerswerk

Proeverij Vrijwilligerswerk 2019

Noteer vast in je agenda, de Proeverij 2019 is op zaterdag 12 oktober!!
Meer informatie volgt ........


Op zaterdag 13 oktober 2018, vond in dok Zuid de 2e editie Proeverij Vrijwilligerswerk van ‘Apeldoorn pakt aan’ plaats.
Een manifestatie waar circa 60 maatschappelijke organisaties zich presenteerden om in contact te komen met potentiële vrijwilligers. De markt werd druk bezocht, veelbelovende contacten werden gelegd. We kijken terug op een geslaagd evenement. Mede dankzij een bijdrage van de gemeente konden de organisaties gratis deelnemen aan deze proeverij. Geniet je nog even mee? Klik hierop om naar ons Facebook fotoalbum te gaan!

De Proeverij
De Proeverij is een informatieve- en creatieve markt voor organisaties, verenigingen en stichtingen die op zoek zijn naar vrijwilligers en voor mensen die wellicht vrijwilligerswerk willen gaan doen. Hiermee geven we (toekomstige) vrijwilligers én organisaties die met vrijwilligers werken uit Apeldoorn, de mogelijkheid elkaar te leren kennen, te inspireren en kennis te delen. Dit door te proeven aan de vele smaken die het vrijwilligerswerk te bieden heeft.

Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen via info@apeldoornpaktaan.nl

Proeverij Vrijwilligerswerk wordt mede mogelijk gemaakt door: Apeldoorn Pakt Aan, Ertoe doen, Platform Vrijwilligers Coördinatoren Apeldoorn e.o., Present Apeldoorn, Sportraad Apeldoorn en Bijbeeld