Website Header 1200X4002
De Proeverij smaakt naar meer!

Proeverij Vrijwilligerswerk 2018

Organisaties én hun vrijwilligers, verwelkomen je op 13 okt. van 10.30 - 16.00 uur op de Proeverij Vrijwilligerswerk.
Kom jij ook proeven, ontmoeten, kennis opdoen en genieten van de sfeer?
Klik op deze link en zie welke organisaties op de Proeverij aanwezig zijn.

Datum: 13 oktober 2018
Locatie: dok Zuid
Tijd: van 10.30 - 16.00 uur

De Proeverij
De Proeverij is een informatieve- en creatieve markt voor organisaties, verenigingen en stichtingen die op zoek zijn naar vrijwilligers en voor mensen die wellicht vrijwilligerswerk willen gaan doen. Hiermee geven we (toekomstige) vrijwilligers én organisaties die met vrijwilligers werken uit Apeldoorn, de mogelijkheid elkaar te leren kennen, te inspireren en kennis te delen. Dit door te proeven aan de vele smaken die het vrijwilligerswerk te bieden heeft.

Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen via info@apeldoornpaktaan.nl

Op de hoogte blijven van wat je die dag kunt proeven, beleven en ervaren? Volg de facebook eventpagina.

Hartelijke groet en wie weet tot ziens!

Proeverij Vrijwilligerswerk wordt mede mogelijk gemaakt door: Apeldoorn Pakt Aan, Ertoe doen, Platform Vrijwilligers Coördinatoren Apeldoorn e.o., Present Apeldoorn, Sportraad Apeldoorn en Bijbeeld

Wat gebeurde er vorig jaar?
Op woensdag 20 september, van 16.00 en 20.00 uur vond rondom CODA en Gigant de eerste Proeverij Vrijwilligerswerk van ‘Apeldoorn pakt aan’ plaats. Een manifestatie waar meer dan 60 maatschappelijke organisaties zich presenteerden om in contact te komen met potentiële vrijwilligers. De markt werd druk bezocht, veelbelovende contacten werden gelegd. We kijken terug op een geslaagd evenement. Mede dankzij een bijdrage van de gemeente konden de organisaties gratis deelnemen aan deze proeverij. Er zijn o.a. door fotograaf Gerard Oltmans mooie foto's gemaakt. Geniet je nog even mee? Klik hierop om naar ons Facebook fotoalbum te gaan!

Wensboom
In onze "wensboom" op de Proeverij zijn tips en tops geplaats! Ook zo benieuwd naar de reacties?