Over ons

Apeldoorn Pakt Aan is dé plek voor vrijwilligerswerk in Apeldoorn. Wij stimuleren en verbinden het Apeldoornse vrijwilligerswerk met onder andere onze digitale vacaturebank, het aanbieden en delen van trainingen en bijeenkomsten én het organiseren van de jaarlijkse Proeverij voor vrijwilligerswerk.

Voor vrijwilligers

Wij helpen je bij het vinden van een passende vrijwilligersfunctie met onze digitale vacaturebank. Meer dan 300 organisaties hebben al gebruik gemaakt van deze service of doen dat nog altijd.

Heb je daar hulp bij nodig? Wij staan voor je klaar. Niet alleen voor het vinden van een leuke plek, maar voor al je vragen over vrijwilligerswerk. Voor iedereen! Zo kun je ook bij ons terecht voor vragen over de Maatschappelijke Stage (MaS) en Netwerk SKILL-ABILITY.

De MaS is er voor jongeren in het voortgezet onderwijs die vrijwilligerswerk doen als onderdeel van hun schoolcarrière. Wij hebben de makelaarsfunctie tussen de jongeren en organisaties. Netwerk SKILL-ABILITY zet jongeren tussen 15 en 30 jaar in om hun skills te gebruiken voor hun kwetsbare stadsgenoot. Kijk tussen de veelgestelde vragen voor meer informatie over beide programma’s.

Blijf jezelf ontwikkelen als vrijwilliger. Onze partners en wij bieden regelmatig trainingen en bijeenkomsten aan voor jou. Mis je een thema? Neem vooral contact met ons op.

Voor organisaties

Heb je binnen jouw organisatie ruimte voor vrijwilligers? Wij kunnen je helpen bij het vinden. In de digitale vacaturebank plaats je je vacature of kun je direct contact opnemen met Apeldoornse aanpakkers die zich graag willen inzetten.


Nieuwsbrief

Ontvang iedere maand het laatste nieuws over vrijwilligerswerk, onze vacatures en trainingen in je mailbox.