Vrijwilligersvacatures plaatsen


Namens jouw non-profit/maatschappelijke organisatie kun je vrijwilligersvacatures plaatsen op onze vacaturebank. Deze vrijwilligersvacatures zijn eenvoudig te beheren via ons systeem. Ook krijg je dan toegang tot de talentenbank. Zo kun je ook zelf op zoek gaan naar geschikte mensen voor jouw vrijwilligersklus.

Ook vrijwilligersvacatures plaatsen namens jouw organisatie?
Maatschappelijke organisaties kunnen hun vrijwilligersvacatures publiceren op deze website. Dat is handig, want hier zoeken potentiële vrijwilligers uit Apeldoorn naar een klus die bij hen past. Met een vrijwilligersvacature op Apeldoorn Pakt Aan vergroot je dus de kans dat je geschikte vrijwilligers voor jouw organisatie vindt.
Apeldoorn Pakt Aan plaats alleen vrijwilligersvacatures voor non-profit/maatschappelijke organisaties.

Wil jij ook starten met het plaatsen van vrijwilligersvacatures?
Dat kan! Maak hiervoor gebruik van de inloggegevens en de handleiding die je van ons hebt ontvangen.
Nog niet bij ons ingeschreven? Ga dan naar aanmelden
Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Krijg je per mail een reactie op jouw vrijwilligersvacature?
Neem dan zo snel mogelijk contact op met degene die belangstelling heeft!

Klik op de button (inloggen) hieronder en start met het plaatsen van jouw vrijwilligersvacature>>

Onderaan deze pagina zie je de nieuwste vacature staan.

Vacature

24-31 augustus: Reisbegeleiders gezocht voor mensen met een beperking
Wie zijn wij? Stichting Het Buitenhof organiseert al ruim 42 jaar vakanties voor mensen met een beperking, dankzij de inzet van ruim 1.000 vrijwilligers. Dit doen wij voor verschillende doelgroepen onder verschillende namen, zie www.buitenhof.nl Voor vertrek op 24 augustus zijn wij nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die voor Buitenhof Reizen een vakantie wil begeleiden naar Beekbergen (8-daagse reis). Werkzaamheden Samen met een groot team van ervaren begeleiders bezorg je onze reizigers de reis van hun leven! Als begeleider zorg je voor persoonlijke aandacht en waar nodig persoonlijke verzorging, zakgeld- en medicijnbeheer van de reiziger. Dagelijks maak je uitstapjes en natuurlijk loop jij ook niet weg voor de polonaise die misschien 's avonds of tijdens de bonte avond wordt ingezet. Wij vragen Enthousiaste vrijwilligers met een groot hart! Wij bieden Een geweldige ervaring, veel voldoening en een berg met energie. Let op: het werken als reisbegeleider voor deze geweldige doelgroep werkt verslavend! Tijdsbesteding 24 - 31 augustus (7 nachten) en overige vakantieweken.