Vrijwilligersvacatures plaatsen


Namens jouw non-profit/maatschappelijke organisatie zonder winstoogmerk, kun je kosteloos vrijwilligersvacatures plaatsen op onze vacaturebank. Deze vrijwilligersvacatures zijn eenvoudig te beheren via ons systeem. Ook krijg je dan toegang tot de talentenbank. Zo kun je ook zelf op zoek gaan naar geschikte mensen voor jouw vrijwilligersklus.

Ook vrijwilligersvacatures plaatsen namens jouw organisatie?
Maatschappelijke organisaties kunnen hun vrijwilligersvacatures publiceren op deze website. Dat is handig, want hier zoeken potentiële vrijwilligers uit Apeldoorn naar een klus die bij hen past. Met een vrijwilligersvacature op Apeldoorn Pakt Aan vergroot je dus de kans dat je geschikte vrijwilligers voor jouw organisatie vindt.
Apeldoorn Pakt Aan plaats alleen vrijwilligersvacatures voor non-profit/maatschappelijke organisaties.
Medewerkers van Apeldoorn Pakt Aan beoordelen de inschrijving en de vacatures op de toetsingscriteria voor vrijwilligerswerk.

Wil jij ook starten met het plaatsen van vrijwilligersvacatures?
Dat kan! Maak hiervoor gebruik van de inloggegevens en de handleiding die je van ons hebt ontvangen.
Nog niet bij ons ingeschreven? Ga dan naar aanmelden
Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Krijg je per mail een reactie op jouw vrijwilligersvacature?
Als iemand interesse toont in de door jouw geplaatste vrijwilligersvacature, dan komt deze reactie rechtstreeks bij jou binnen. Je kan dan zelf een kennismakingsgesprek met diegene plannen om te kijken of er van beide kanten een match is.

Klik op de button (inloggen) hieronder en start met het plaatsen van jouw vrijwilligersvacature>>

Onderaan deze pagina zie je de nieuwste vacature staan.

Vacature

Gerrit zoekt een maatje
Wie is Gerrit? Gerrit is een man uit 1942. Hij krijgt begeleiding vanuit zijn eigen appartement. Gerrit heeft een licht verstandelijke beperking. En is geheel zelfstandig met enige sturing vanuit het begeleidingsteam. Hij is geheel mobiel en zelfstandig in en rond Apeldoorn. Hij reist zelfstandig met ov naar dagbesteding in Voorst en met de bus in Apeldoorn. Gerrit is zowel verbaal als lijflijk flink aanwezig. Hij is een gezelschapsmens, maar bepaalt wel graag hoe of wat. Het vraagt dan ook tact om hier adequaat mee om te gaan. Hij houdt van lekker eten en heeft morbide obesitas. Hij houdt van sport , met name voetbal. In het verleden heeft hij marathons gelopen en zelf gevoetbald. Nu loopt hij in de ochtend vaak een uur. Zijn familie woont ver weg, vandaar de vacature voor een maatje voor Gerrit. Werkzaamheden Gerrit zoekt iemand met wie hij samen kan wandelen, een voetbalwedstrijd kan bezoeken, een praatje kan maken, sport op tv mee kan kijken, ergens koffie kan drinken, maar vooral iemand die hem persoonlijke individuele aandacht geeft. Hij geeft waardering en geniet al gauw van iemand die speciaal voor hem komt en voelt zich dan waardevol. Wij vragen Affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking Je kunt rustig en vriendelijk en duidelijk met mensen omgaan Je bent verzorgend en hebt hebt humor Je bent voor langere tijd beschikbaar Wij bieden een mooie vrijwilligersplaats een eindejaarsgeschenk verzekerd voor WA en ongevallen reiskosten vergoeding jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet mogelijkheid tot scholing en informatie bijeenkomsten betrokken bijdrage bij de cliënten volop waardering en een onbetaalbare ervaring Organisatie informatie Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.