Vrijwilligersvacatures plaatsen


Namens jouw organisatie kun je vrijwilligersvacatures plaatsen op onze vacaturebank. Deze vrijwilligersvacatures zijn eenvoudig te beheren via ons systeem. Ook krijg je dan toegang tot de talentenbank. Zo kun je ook zelf op zoek gaan naar geschikte mensen voor jouw vrijwilligersklus.

Ook vrijwilligersvacatures plaatsen namens jouw organisatie?
Organisaties kunnen hun vrijwilligersvacatures publiceren op deze website. Dat is handig, want hier zoeken potentiële vrijwilligers uit Apeldoorn naar een klus die bij hen past. Met een vrijwilligersvacature op Apeldoorn Pakt Aan vergroot je dus de kans dat je geschikte vrijwilligers voor jouw organisatie vindt.

Wil jij ook starten met het plaatsen van vrijwilligersvacatures?
Dat kan! Maak hiervoor gebruik van de inloggegevens en de handleiding die je van ons hebt ontvangen.
Nog niet bij ons ingeschreven? Ga dan naar aanmelden 
Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Krijg je per mail een reactie op jouw vrijwilligersvacature?
Neem dan zo snel mogelijk contact op met degene die belangstelling heeft!

Klik op de button (inloggen) hieronder en start met het plaatsen van jouw vrijwilligersvacature>>

Onderaan deze pagina zie je de nieuwste vacature staan.

Vacature

Maatschappelijk begeleider
Wie zijn wijVluchtelingenWerk Oost Nederland is een regionale stichting en lid van VluchtelingenWerk Nederland. Zo'n 4200 vrijwilligers en ca. 200 beroepskrachten zetten zich in voor vluchtelingen en asielzoekers in de regio. In al ons werk handelen we vanuit onze missie en kernwaarden.VluchtelingenWerk Oost Nederland komt op voor de rechten van vluchtelingen en helpt hen en anderen bij het opbouwen van een nieuw bestaan in Nederland.Onze kernwaarden zijn: betrokken, onafhankelijk, respectvol en deskundig.Werkzaamheden- wegwijs maken van cliënten in en rondom het huis en het leggen van contacten in de  buurt - aanvragen van uitkering, verzekeringen en toeslagen voor clienten - regelen van huis- en tandarts, onderwijs, energie, internet en openbaar vervoer voor  clienten- afhandelen van post die clienten ontvangen naar aanleiding van alle aanvragen- uitleg geven over instanties, wetten en regelgeving in de Nederlandse samenleving- ondersteunen van clienten bij het regelen van sport en vrijetijdsbesteding- eventueel helpen van clienten om vrijwilligerswerk, stage, werkervaringsplek of betaald  werk te vinden- administreren van gegevens in het clientenregistratiesysteemWat vragen wij- goede communicatieve vaardigheden- respectvolle en geduldige houding ten opzichte van clienten- flexibiliteit in het omgaan van onverwachte en onbekende situaties- verantwoordelijkheid nemen voor je taken, maar ook grenzen aan kunnen aangeven- integer omgaan met (vertrouwelijke) informatie- zelfstandig in teamverband kunnen werken- goed om kunnen gaan met een computerWat bieden wij- werken in een gemotiveerd team van vrijwilligers- het opdoen van werkervaring in een maatschappelijke organisatie- deskundige begeleiding door een beroepskracht- reis- en onkostenvergoeding en verzekering tijdens werktijd- deelname aan trainingen en cursussenTijdsbesteding+/- 2 dagdelen per week