Vrijwilligersvacatures plaatsen


Namens jouw non-profit/maatschappelijke organisatie zonder winstoogmerk, kun je kosteloos vrijwilligersvacatures plaatsen op onze vacaturebank. Deze vrijwilligersvacatures zijn eenvoudig te beheren via ons systeem. Ook krijg je dan toegang tot de talentenbank. Zo kun je ook zelf op zoek gaan naar geschikte mensen voor jouw vrijwilligersklus.

Ook vrijwilligersvacatures plaatsen namens jouw organisatie?
Maatschappelijke organisaties kunnen hun vrijwilligersvacatures publiceren op deze website. Dat is handig, want hier zoeken potentiële vrijwilligers uit Apeldoorn naar een klus die bij hen past. Met een vrijwilligersvacature op Apeldoorn Pakt Aan vergroot je dus de kans dat je geschikte vrijwilligers voor jouw organisatie vindt.
Apeldoorn Pakt Aan plaats alleen vrijwilligersvacatures voor non-profit/maatschappelijke organisaties.
Medewerkers van Apeldoorn Pakt Aan beoordelen de inschrijving en de vacatures op de toetsingscriteria voor vrijwilligerswerk.

Wil jij ook starten met het plaatsen van vrijwilligersvacatures?
Dat kan! Maak hiervoor gebruik van de inloggegevens en de handleiding die je van ons hebt ontvangen.
Nog niet bij ons ingeschreven? Ga dan naar aanmelden
Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Krijg je per mail een reactie op jouw vrijwilligersvacature?
Als iemand interesse toont in de door jouw geplaatste vrijwilligersvacature, dan komt deze reactie rechtstreeks bij jou binnen. Je kan dan zelf een kennismakingsgesprek met diegene plannen om te kijken of er van beide kanten een match is.

Klik op de button (inloggen) hieronder en start met het plaatsen van jouw vrijwilligersvacature>>

Onderaan deze pagina zie je de nieuwste vacature staan.

Vacature

Coordinator gezocht theatergroep WirWar
Wie zijn wij? In 2017 is in Apeldoorn, in GIGANT, theatergroep WirWar van start gegaan. Spelers hebben allemaal (niet) aangeboren hersenletsel. De ervaringen met dagelijks leven met hersenletsel, nemen we mee in het maken van onze voorstellingen. Onze deskundigheid wordt ingezet om in theatervoorstellingen te vertellen over hersenletsel zodat anderen geinspireerd, geinformeerd worden en er meer begrip, geduld, respect en (h)erkenning ontstaat. Werkzaamheden De coordinator bewaakt de continuiteit van de plannen De wekgroep communiceert over WirWar en haar voorstellingen. De coordinator neemt hierin het voortouw en bewaakt te voortgang. Tevens is hij/zij voorzitter van de werkgroepoverleggen De werkgroep zorgt samen met haar partners voor voldoende voorstellingen. De coordinator neemt hierin het voortouw en bewaakt de voortgang. Wij vragen Voor de werkgroep van WirWar zoeken wij iemand (die weet heeft of) zich in kan leven in de wereld van mensen met hersenletsel en affiniteit heeft met theater. Maar ook iemand die in staat is samen met de werkgroep en partners uitvoering te geven aan de plannen. Iemand met talent op gebied van PR, netwerken, innovatie en het verwerven van financien. Wij bieden De leden van de werkgroep en spelers zijn allemaal erg enthousiast bezig met de doelstellingen van WirWar. We bieden veel plezier, ontroering en voldoening bij het samen WirWar uit te bouwen en op de kaart te zetten. De coordinator heeft rechtstreeks contact met de medewerker van Gigant. Tijdsbesteding De werkgroep vergadert eenmaal per kwartaal. Daarnaast zijn enkele uren per week nodig voor deze taken.