Vrijwilligersvacatures plaatsen


Namens jouw organisatie kun je vrijwilligersvacatures plaatsen op onze vacaturebank. Deze vrijwilligersvacatures zijn eenvoudig te beheren via ons systeem. Ook krijg je dan toegang tot de talentenbank. Zo kun je ook zelf op zoek gaan naar geschikte mensen voor jouw vrijwilligersklus.

Ook vrijwilligersvacatures plaatsen namens jouw organisatie?
Organisaties kunnen hun vrijwilligersvacatures publiceren op deze website. Dat is handig, want hier zoeken potentiële vrijwilligers uit Apeldoorn naar een klus die bij hen past. Met een vrijwilligersvacature op Apeldoorn Pakt Aan vergroot je dus de kans dat je geschikte vrijwilligers voor jouw organisatie vindt.

Wil jij ook starten met het plaatsen van vrijwilligersvacatures?
Dat kan! Maak hiervoor gebruik van de inloggegevens en de handleiding die je van ons hebt ontvangen.
Nog niet bij ons ingeschreven? Ga dan naar aanmelden 
Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Krijg je per mail een reactie op jouw vrijwilligersvacature?
Neem dan zo snel mogelijk contact op met degene die belangstelling heeft!

Klik op de button (inloggen) hieronder en start met het plaatsen van jouw vrijwilligersvacature>>

Onderaan deze pagina zie je de nieuwste vacature staan.

Vacature

Hulp bij boodschappen doen
Wie zijn wij? Riwis biedt zowel beschermd- als beschut wonen en ambulante begeleiding aan jongeren, volwassenen en ouderen met psychiatrische en/of psychosociale problematiek. Werkzaamheden Je zult samen met een bewoner een boodschappenlijstje samenstellen, naar de supermarkt in de buurt lopen en bij terugkomst de boodschappen inruimen. Wij vragen Ervaring in omgang met rolstoel of bereidheid dit te leren is gewenst. Wij bieden  Een passende plek binnen de organisatie, waar je met plezier je kwaliteiten kunt inzetten voor een ander. Ondersteuning bij je werkzaamheden door een professional. Gebruik van ons Leercentrum, waar je cursussen en trainingen kunt volgen. Een verzekering in de uren dat je bij ons vrijwilligerswerk doet. Een jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst waarbij je andere vrijwilligers kunt ontmoeten. Tijdsbesteding Eenmaal per week ongeveer 1.5 uur.