Vrijwilligersvacatures plaatsen


Namens jouw non-profit/maatschappelijke organisatie zonder winstoogmerk, kun je kosteloos vrijwilligersvacatures plaatsen op onze vacaturebank. Deze vrijwilligersvacatures zijn eenvoudig te beheren via ons systeem. Ook krijg je dan toegang tot de talentenbank. Zo kun je ook zelf op zoek gaan naar geschikte mensen voor jouw vrijwilligersklus.

Ook vrijwilligersvacatures plaatsen namens jouw organisatie?
Maatschappelijke organisaties kunnen hun vrijwilligersvacatures publiceren op deze website. Dat is handig, want hier zoeken potentiële vrijwilligers uit Apeldoorn naar een klus die bij hen past. Met een vrijwilligersvacature op Apeldoorn Pakt Aan vergroot je dus de kans dat je geschikte vrijwilligers voor jouw organisatie vindt.
Apeldoorn Pakt Aan plaats alleen vrijwilligersvacatures voor non-profit/maatschappelijke organisaties.
Medewerkers van Apeldoorn Pakt Aan beoordelen de inschrijving en de vacatures op de toetsingscriteria voor vrijwilligerswerk.

Wil jij ook starten met het plaatsen van vrijwilligersvacatures?
Dat kan! Maak hiervoor gebruik van de inloggegevens en de handleiding die je van ons hebt ontvangen.
Nog niet bij ons ingeschreven? Ga dan naar aanmelden
Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Krijg je per mail een reactie op jouw vrijwilligersvacature?
Als iemand interesse toont in de door jouw geplaatste vrijwilligersvacature, dan komt deze reactie rechtstreeks bij jou binnen. Je kan dan zelf een kennismakingsgesprek met diegene plannen om te kijken of er van beide kanten een match is.

Klik op de button (inloggen) hieronder en start met het plaatsen van jouw vrijwilligersvacature>>

Onderaan deze pagina zie je de nieuwste vacature staan.

Vacature

koffieschenker (m/v)
Wie zijn wij? De Verbinding is een ontmoetingsplek voor de buurtbewoners in Apeldoorn Zuid. Wij hebben verschillende activiteiten waaronder samen eten, de lunchroom en creatieve activiteiten. We zijn open op maandag, woensdag en donderdag van 9.30-13.00 uur. De Verbinding bevindt zich aan het Hofveld 21-23 in Apeldoorn. Werkzaamheden Samen met jouw collega barmedewerker ben je verantwoordelijk voor de barwerkzaamheden binnen De Verbinding. De taken zijn: - Zetten en schenken van koffie en thee. - Het opruimen en afwassen (vaatwasser) van de vuile vaat. - Rondgaan met koek om 10u en 11u. - Verzorgen van de inname koffie-/theebonnen. - Benodigde voorraden controleren en aanvullen. - Notities maken t.b.v. statistieken. (Schoonmaak)werkzaamheden volgens aftekenlijst Wij vragen We vinden het belangrijk dat je betrouwbaar bent en aansluiting vindt bij onze doelgroep en andere vrijwilligers. Daarnaast zijn de volgende competenties belangrijk: - Je bent vriendelijk en open in het leggen van contacten. - Je houdt van gezelligheid en draagt bij aan een positieve sfeer. - Je hebt een verzorgd voorkomen. Je vindt hygiënisch werken belangrijk Wij bieden We bieden onze vrijwilligers een dynamische werkplek en drie keer per jaar een moment waar de vrijwilligers elkaar kunnen ontmoeten, kunnen meedenken en waar we de vrijwilligers bedanken.