Vrijwilligersvacatures plaatsen


Namens jouw organisatie kun je vrijwilligersvacatures plaatsen op onze vacaturebank. Deze vrijwilligersvacatures zijn eenvoudig te beheren via ons systeem. Ook krijg je dan toegang tot de talentenbank. Zo kun je ook zelf op zoek gaan naar geschikte mensen voor jouw vrijwilligersklus.

Ook vrijwilligersvacatures plaatsen namens jouw organisatie?
Organisaties kunnen hun vrijwilligersvacatures publiceren op deze website. Dat is handig, want hier zoeken potentiële vrijwilligers uit Apeldoorn naar een klus die bij hen past. Met een vrijwilligersvacature op Apeldoorn Pakt Aan vergroot je dus de kans dat je geschikte vrijwilligers voor jouw organisatie vindt.

Wil jij ook starten met het plaatsen van vrijwilligersvacatures?
Dat kan! Maak hiervoor gebruik van de inloggegevens en de handleiding die je van ons hebt ontvangen.
Nog niet bij ons ingeschreven? Ga dan naar aanmelden 
Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Krijg je per mail een reactie op jouw vrijwilligersvacature?
Neem dan zo snel mogelijk contact op met degene die belangstelling heeft!

Klik op de button (inloggen) hieronder en start met het plaatsen van jouw vrijwilligersvacature>>

Onderaan deze pagina zie je de nieuwste vacature staan.

Vacature

Altijd al iets willen regelen? Da's mooi!
  Wie zijn wij?Elk jaar, op de eerste zondag in februari. gaat de Midwinter Marathon van start. Met zo'n 15.000 deelnemers behoort dit hardloopevenement tot de tien grootste van Nederland. Verdeeld over diverse afstanden leggen de hardlopers een parcours af door Apeldoorn en omgeving. Daarvoor worden dan wegen afgezet en verkeersvrij gemaakt. WerkzaamhedenMeer informatie: (I)   www.midwintermarathon.nl                            (E)  verkeer@midwintermarathon.nl