Vrijwilligersvacatures plaatsen


Namens jouw non-profit/maatschappelijke organisatie zonder winstoogmerk, kun je kosteloos vrijwilligersvacatures plaatsen op onze vacaturebank. Deze vrijwilligersvacatures zijn eenvoudig te beheren via ons systeem. Ook krijg je dan toegang tot de talentenbank. Zo kun je ook zelf op zoek gaan naar geschikte mensen voor jouw vrijwilligersklus.

Ook vrijwilligersvacatures plaatsen namens jouw organisatie?
Maatschappelijke organisaties kunnen hun vrijwilligersvacatures publiceren op deze website. Dat is handig, want hier zoeken potentiële vrijwilligers uit Apeldoorn naar een klus die bij hen past. Met een vrijwilligersvacature op Apeldoorn Pakt Aan vergroot je dus de kans dat je geschikte vrijwilligers voor jouw organisatie vindt.
Apeldoorn Pakt Aan plaats alleen vrijwilligersvacatures voor non-profit/maatschappelijke organisaties.
Medewerkers van Apeldoorn Pakt Aan beoordelen de inschrijving en de vacatures op de toetsingscriteria voor vrijwilligerswerk.

Wil jij ook starten met het plaatsen van vrijwilligersvacatures?
Dat kan! Maak hiervoor gebruik van de inloggegevens en de handleiding die je van ons hebt ontvangen.
Nog niet bij ons ingeschreven? Ga dan naar aanmelden
Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Krijg je per mail een reactie op jouw vrijwilligersvacature?
Als iemand interesse toont in de door jouw geplaatste vrijwilligersvacature, dan komt deze reactie rechtstreeks bij jou binnen. Je kan dan zelf een kennismakingsgesprek met diegene plannen om te kijken of er van beide kanten een match is.

Klik op de button (inloggen) hieronder en start met het plaatsen van jouw vrijwilligersvacature>>

Onderaan deze pagina zie je de nieuwste vacature staan.

Vacature

Huiswerkbegeleiding voor een basisschoolleerling
Wie zijn wij? Riwis Zorg & Welzijn ondersteunt mensen met psychische, sociale of lichamelijke beperkingen bij een zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk leven. Werkzaamheden Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die kan helpen bij het geven van huiswerkbegeleiding aan een 5-jarig meisje voor lezen en rekenen. De huiswerkbegeleiding kan plaats vinden in overleg, maar wel graag op een vast moment(en) in de week. Wij vragen Ben jij geduldig en heb jij enige kennis van Nederlands en rekenen, en help je graag een leerling verder met deze vakken? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Wij bieden Als u vrijwilliger wordt bij Riwis, maken wij afspraken over de aard, het moment en de duur van uw werkzaamheden. Deze worden vastgelegd in een vrijwilligersovereenkomst. Wat wij u bieden: - Een passende plek binnen de organisatie, waar u met plezier uw kwaliteiten kunt inzetten voor een ander; - Ondersteuning bij uw werkzaamheden door een professional; - U mag gebruik maken van het Leercentrum (cursussen en trainingen volgen); - U bent verzekerd in de uren dat u bij ons vrijwilligerswerk doet; - Een jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst waarbij u andere vrijwilligers kunt ontmoeten.Tijdsbesteding In overleg, waar mogelijk 2 keer per week.