Vrijwilligersvacatures plaatsen


Namens jouw non-profit/maatschappelijke organisatie zonder winstoogmerk, kun je kosteloos vrijwilligersvacatures plaatsen op onze vacaturebank. Deze vrijwilligersvacatures zijn eenvoudig te beheren via ons systeem. Ook krijg je dan toegang tot de talentenbank. Zo kun je ook zelf op zoek gaan naar geschikte mensen voor jouw vrijwilligersklus.

Ook vrijwilligersvacatures plaatsen namens jouw organisatie?
Maatschappelijke organisaties kunnen hun vrijwilligersvacatures publiceren op deze website. Dat is handig, want hier zoeken potentiële vrijwilligers uit Apeldoorn naar een klus die bij hen past. Met een vrijwilligersvacature op Apeldoorn Pakt Aan vergroot je dus de kans dat je geschikte vrijwilligers voor jouw organisatie vindt.
Apeldoorn Pakt Aan plaats alleen vrijwilligersvacatures voor non-profit/maatschappelijke organisaties.
Medewerkers van Apeldoorn Pakt Aan beoordelen de inschrijving en de vacatures op de toetsingscriteria voor vrijwilligerswerk.

Wil jij ook starten met het plaatsen van vrijwilligersvacatures?
Dat kan! Maak hiervoor gebruik van de inloggegevens en de handleiding die je van ons hebt ontvangen.
Nog niet bij ons ingeschreven? Ga dan naar aanmelden
Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Krijg je per mail een reactie op jouw vrijwilligersvacature?
Als iemand interesse toont in de door jouw geplaatste vrijwilligersvacature, dan komt deze reactie rechtstreeks bij jou binnen. Je kan dan zelf een kennismakingsgesprek met diegene plannen om te kijken of er van beide kanten een match is.

Klik op de button (inloggen) hieronder en start met het plaatsen van jouw vrijwilligersvacature>>

Onderaan deze pagina zie je de nieuwste vacature staan.

Vacature

Stichting Huisdierenopvang Sint Antonie zoekt een enthousiaste penningmeester
Wie zijn wij? Met ingang van 1 januari 2018 is de voormalige huisdierenopvang van GGNet een zelfstandige stichting geworden, de stichting 'Huisdeirenopvang Sint Antonie'. De opvang is gevestigd op het GGNet-terrein aan de Deventerstraat 459 in Apeldoorn. Het doel van de Stichting is om huisdieren van mensen op te vangen die door lichamelijke en geestelijke omstandigheden tijdelijk niet in staat zijn om voor hun huisdier te zorgen. Op deze manier helpt de stichting voorkomen dat mensen afstand moeten doen van hun geliefde huisdier. Werkzaamheden Je gaat werken als penningmeester en bent onderdeel van het bestuur van Huisdierenopvang Sint Antonie. Alle financiele zaken vallen onder jouw beheer. Wij vragen - Je kunt je vinden in de doelstelling van de stichting, namelijk het voorkomen dat mensen afstand moeten doen van hun huisdieren in een periode dat ze hier door omstandigheden tijdelijk niet goed voor kunnen zorgen. Aan deze doelstelling wil je graag een bijdrage leveren - Je hebt een goed cijfermatig inzicht, hebt kennis van computers en programma's als Word en Ecel leveren voor jou geen problemen op - Je bent bekend met het doen van subsidie-aanvragen - Het is heel fijn als je ekend bent met de verwerking van incasso's voor mensen die wij helpen met een rugzakje Wij bieden Een interessante vrijwilligersfunctie in een heel mooi project. Leuke collega's! Jouw eigen inbreng wordt gewaardeerd! Tijdsbesteding In overleg, enkele uren per week.