Vrijwilligersvacatures plaatsen


Namens jouw non-profit/maatschappelijke organisatie zonder winstoogmerk, kun je kosteloos vrijwilligersvacatures plaatsen op onze vacaturebank. Deze vrijwilligersvacatures zijn eenvoudig te beheren via ons systeem. Ook krijg je dan toegang tot de talentenbank. Zo kun je ook zelf op zoek gaan naar geschikte mensen voor jouw vrijwilligersklus.

Ook vrijwilligersvacatures plaatsen namens jouw organisatie?
Maatschappelijke organisaties kunnen hun vrijwilligersvacatures publiceren op deze website. Dat is handig, want hier zoeken potentiële vrijwilligers uit Apeldoorn naar een klus die bij hen past. Met een vrijwilligersvacature op Apeldoorn Pakt Aan vergroot je dus de kans dat je geschikte vrijwilligers voor jouw organisatie vindt.
Apeldoorn Pakt Aan plaats alleen vrijwilligersvacatures voor non-profit/maatschappelijke organisaties.
Medewerkers van Apeldoorn Pakt Aan beoordelen de inschrijving en de vacatures op de toetsingscriteria voor vrijwilligerswerk.

Wil jij ook starten met het plaatsen van vrijwilligersvacatures?
Dat kan! Maak hiervoor gebruik van de inloggegevens en de handleiding die je van ons hebt ontvangen.
Nog niet bij ons ingeschreven? Ga dan naar aanmelden
Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Krijg je per mail een reactie op jouw vrijwilligersvacature?
Als iemand interesse toont in de door jouw geplaatste vrijwilligersvacature, dan komt deze reactie rechtstreeks bij jou binnen. Je kan dan zelf een kennismakingsgesprek met diegene plannen om te kijken of er van beide kanten een match is.

Klik op de button (inloggen) hieronder en start met het plaatsen van jouw vrijwilligersvacature>>

Onderaan deze pagina zie je de nieuwste vacature staan.

Vacature

Districtscoördinator Evenementenhulpverlening (vrijwillig)
Het Rode Kruis Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten. Wat ga je doen? Je bouwt een bloeiende werkgroep Evenementenhulp op Je bevordert de onderlinge samenwerking van de afdelingscoördinatoren Evenementenhulp binnen het district Je coördineert grotere evenementen die buiten afdelingsgrenzen om gaan Je maakt afspraken met externe organisaties over de inzetvoorwaarden Je signaleert knelpunten en doet verbetervoorstellen Wie ben jij? Je bent ongeveer 4 tot 6 uur per week beschikbaar Je weet mensen enthousiast te maken, te verbinden en te laten samenwerken Je bent in het bezit van een geldig basis EHBO diploma of je bent bereid dit te halen Je onderschrijft de grondbeginselen van het Rode Kruis en draagt deze uit Wij bieden jou Een kans om jouw ervaringen en je netwerk uit te breiden en je (beroepsmatige) kwaliteiten in te zetten voor de samenleving. Je krijgt mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en je reis- en onkosten worden vergoed. Geïnteresseerd? Heb je belangstelling voor deze functie? Stuur dan je reactie naar ons toe via onderstaand mailadres. Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar vacature.gelderland@rodekruis.nl of neem telefonisch contact op met René Mebius,telefoon 06-22415695. Je kunt natuurlijk ook kijken op www.rodekruis.nl