Vrijwilligersvacatures plaatsen


Namens jouw organisatie kun je vrijwilligersvacatures plaatsen op onze vacaturebank. Deze vrijwilligersvacatures zijn eenvoudig te beheren via ons systeem. Ook krijg je dan toegang tot de talentenbank. Zo kun je ook zelf op zoek gaan naar geschikte mensen voor jouw vrijwilligersklus.

Ook vrijwilligersvacatures plaatsen namens jouw organisatie?
Organisaties kunnen hun vrijwilligersvacatures publiceren op deze website. Dat is handig, want hier zoeken potentiële vrijwilligers uit Apeldoorn naar een klus die bij hen past. Met een vrijwilligersvacature op Apeldoorn Pakt Aan vergroot je dus de kans dat je geschikte vrijwilligers voor jouw organisatie vindt.

Wil jij ook starten met het plaatsen van vrijwilligersvacatures?
Dat kan! Maak hiervoor gebruik van de inloggegevens en de handleiding die je van ons hebt ontvangen.
Nog niet bij ons ingeschreven? Ga dan naar aanmelden 
Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Krijg je per mail een reactie op jouw vrijwilligersvacature?
Neem dan zo snel mogelijk contact op met degene die belangstelling heeft!

Klik op de button (inloggen) hieronder en start met het plaatsen van jouw vrijwilligersvacature>>

Onderaan deze pagina zie je de nieuwste vacature staan.

Vacature

Klasbegeleider Groep 2
Wie zijn wij? Kids College Apeldoorn (KCA) is een weekendschool voor leergierige kinderen, die op zondagmiddag een boeiende wereld in willen duiken. Een wereld, waar ze als gevolg van hun thuissituatie niet gauw mee in aanraking komen. Op 24 zondagmiddagen per jaar kunnen zij deze, samen met Apeldoornse professionals, ontdekken. Werkzaamheden In groep 2 zitten leerlingen uit groep 8 van alle basisscholen van Apeldoorn en omstreken. Tijdens dit jaar worden de 24 lessen wederom verdeeld in thema’s. Soms worden thema's uit leerjaar 1 uitgebreid, maar er komen ook nieuwe thema’s aan de orde. Zelf doen en nadenken staan centraal tijdens onze lessen. Als vrijwillige klasbegeleider wordt van je verwacht dat je 12 van de 24 lessen inzetbaar bent. Per les vraagt dit zo'n 5 uur. De begeleider draagt zorg voor: Leerligen * Een goede sfeer voor alle leerlingen tijdens de lesmiddagen; * Het scheppen en handhaven van een veilige lessituatie voor de hele groep; * Het enthousiasmeren, motiveren en stimuleren van de leerlingen tijdens de les; * Het vervaardigen/verzamelen van leerprestaties/bevindingen t.b.v. portfolie; * Mentor voor een 4-tal leerlingen; * Terugkoppeling en bespreking met klascoördinator; * Signaleren en melden van eventuele problemen/situaties bij leerlingen. Begeleiders * Zorg dragen voor een goede collegiale sfeer tijdens de lesmiddagen; * De uitvoer van de taakverdeling op de lesmiddagen; * Het evalueren van de les met de mede-begeleiders en klascoördinator; * Het mogelijk “zijn van” een buddy voor nieuwe begeleiders/stagiaires. Voor meer informatie www.kidscollegeapeldoorn.nl