Vrijwilligersvacatures plaatsen


Namens jouw non-profit/maatschappelijke organisatie zonder winstoogmerk, kun je kosteloos vrijwilligersvacatures plaatsen op onze vacaturebank. Deze vrijwilligersvacatures zijn eenvoudig te beheren via ons systeem. Ook krijg je dan toegang tot de talentenbank. Zo kun je ook zelf op zoek gaan naar geschikte mensen voor jouw vrijwilligersklus.

Ook vrijwilligersvacatures plaatsen namens jouw organisatie?
Maatschappelijke organisaties kunnen hun vrijwilligersvacatures publiceren op deze website. Dat is handig, want hier zoeken potentiële vrijwilligers uit Apeldoorn naar een klus die bij hen past. Met een vrijwilligersvacature op Apeldoorn Pakt Aan vergroot je dus de kans dat je geschikte vrijwilligers voor jouw organisatie vindt.
Apeldoorn Pakt Aan plaats alleen vrijwilligersvacatures voor non-profit/maatschappelijke organisaties.
Medewerkers van Apeldoorn Pakt Aan beoordelen de inschrijving en de vacatures op de toetsingscriteria voor vrijwilligerswerk.

Wil jij ook starten met het plaatsen van vrijwilligersvacatures?
Dat kan! Maak hiervoor gebruik van de inloggegevens en de handleiding die je van ons hebt ontvangen.
Nog niet bij ons ingeschreven? Ga dan naar aanmelden
Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Krijg je per mail een reactie op jouw vrijwilligersvacature?
Als iemand interesse toont in de door jouw geplaatste vrijwilligersvacature, dan komt deze reactie rechtstreeks bij jou binnen. Je kan dan zelf een kennismakingsgesprek met diegene plannen om te kijken of er van beide kanten een match is.

Klik op de button (inloggen) hieronder en start met het plaatsen van jouw vrijwilligersvacature>>

Onderaan deze pagina zie je de nieuwste vacature staan.

Vacature

Bestuurleden gezocht
Wie zijn wij? Wij zijn de pioniersplek 'De Sleutel'. Wij verbinden kinderen, hun ouders en volwassenen uit de buurt met elkaar. Op dit moment hebben we op de maandag- en vrijdagmiddag een kindermiddag in de wijk Zuid en Kerschoten. Op de vrijdagmiddag hebben we een vrouwencafe. Op de donderdagavond een naaiatelier en op de woensdag middag koken we met tienermeiden in Zuid en Kerschoten (om de week). We zijn nu nog geen stichting, maar willen dit wel in het leven roepen. Werkzaamheden Op dit moment hebben we 2 bestuursleden. We zoeken er nog 2 bij om ons scherp te houden. We komen nu niet toe aan taken als: opzetten van een stichting, fondswerving, PR en ondernemersschap. Wij vragen We zoeken mensen die maatschappelijk betrokken zijn (jeugdwerk en intercultureel volwassenen) en een breed netwerk hebben, zodat onze werkzaamheden ook in de toekomst gewaarborgd worden. Wij bieden We bieden een uitdagende taak binnen een warm en enthousiast team. Tijdsbesteding: in het begin zal er frequenter overlegd moeten worden om het bestuur tot een eenheid te laten komen. Daarna 1 x in de 2 maand. De fondswerving en Pr vinden buiten de vergadering om plaats.