Vrijwilligersvacatures plaatsen


Namens jouw organisatie kun je vrijwilligersvacatures plaatsen op onze vacaturebank. Deze vrijwilligersvacatures zijn eenvoudig te beheren via ons systeem. Ook krijg je dan toegang tot de talentenbank. Zo kun je ook zelf op zoek gaan naar geschikte mensen voor jouw vrijwilligersklus.

Ook vrijwilligersvacatures plaatsen namens jouw organisatie?
Organisaties kunnen hun vrijwilligersvacatures publiceren op deze website. Dat is handig, want hier zoeken potentiële vrijwilligers uit Apeldoorn naar een klus die bij hen past. Met een vrijwilligersvacature op Apeldoorn Pakt Aan vergroot je dus de kans dat je geschikte vrijwilligers voor jouw organisatie vindt.

Wil jij ook starten met het plaatsen van vrijwilligersvacatures?
Dat kan! Maak hiervoor gebruik van de inloggegevens en de handleiding die je van ons hebt ontvangen.
Nog niet bij ons ingeschreven? Ga dan naar aanmelden 
Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Krijg je per mail een reactie op jouw vrijwilligersvacature?
Neem dan zo snel mogelijk contact op met degene die belangstelling heeft!

Klik op de button (inloggen) hieronder en start met het plaatsen van jouw vrijwilligersvacature>>

Onderaan deze pagina zie je de nieuwste vacature staan.

Vacature

Vrijwillig Medewerker Botanische Tuin, Senegal.
Wie zijn wij? Travel2Connect is een kleinschalige sociale onderneming die vrijwilligers de mogelijkheid biedt om - als je ervoor open staat - te leren van een andere cultuur. We brengen je in direct contact met de lokale inwoners van Gambia of Senegal. We streven ernaar om je een authentieke en unieke ervaring te laten beleven die je je leven lang bij blijft. Werkzaamheden: Je werkt mee in de tuin, je maakt compost van natuurlijke materialen, je werkt met medicinale planten en transformeert deze om er medicijnen van te maken. Zo doe je brede ervaring op. Wij vragen: Ervaring of affiniteit met (botanisch) tuinieren. Je bent betrouwbaar, zelfstandig, flexibel, je kunt improviseren en staat open voor een andere cultuur. Deze vacature vergt enige fysieke belasting. Wij bieden:  Een goede voorbereiding en begeleiding zowel in Nederland als in Senegal. Zie onze website: www.travel2connect.nl Tijdsbesteding: Ongeveer 20 uur per week.