Vrijwilligersvacatures plaatsen


Namens jouw non-profit/maatschappelijke organisatie zonder winstoogmerk, kun je kosteloos vrijwilligersvacatures plaatsen op onze vacaturebank. Deze vrijwilligersvacatures zijn eenvoudig te beheren via ons systeem. Ook krijg je dan toegang tot de talentenbank. Zo kun je ook zelf op zoek gaan naar geschikte mensen voor jouw vrijwilligersklus.

Ook vrijwilligersvacatures plaatsen namens jouw organisatie?
Maatschappelijke organisaties kunnen hun vrijwilligersvacatures publiceren op deze website. Dat is handig, want hier zoeken potentiële vrijwilligers uit Apeldoorn naar een klus die bij hen past. Met een vrijwilligersvacature op Apeldoorn Pakt Aan vergroot je dus de kans dat je geschikte vrijwilligers voor jouw organisatie vindt.
Apeldoorn Pakt Aan plaats alleen vrijwilligersvacatures voor non-profit/maatschappelijke organisaties.
Medewerkers van Apeldoorn Pakt Aan beoordelen de inschrijving en de vacatures op de toetsingscriteria voor vrijwilligerswerk.

Wil jij ook starten met het plaatsen van vrijwilligersvacatures?
Dat kan! Maak hiervoor gebruik van de inloggegevens en de handleiding die je van ons hebt ontvangen.
Nog niet bij ons ingeschreven? Ga dan naar aanmelden
Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Krijg je per mail een reactie op jouw vrijwilligersvacature?
Als iemand interesse toont in de door jouw geplaatste vrijwilligersvacature, dan komt deze reactie rechtstreeks bij jou binnen. Je kan dan zelf een kennismakingsgesprek met diegene plannen om te kijken of er van beide kanten een match is.

Klik op de button (inloggen) hieronder en start met het plaatsen van jouw vrijwilligersvacature>>

Onderaan deze pagina zie je de nieuwste vacature staan.

Vacature

Workshop woensdagmiddag vrijwilliger
Stichting Boszicht Boszicht is een particulier wooninitiatief te Apeldoorn, waar 12 jongeren wonen in de leeftijd van ongeveer 20-30 jaar. Binnen Boszicht geven we 24-uurs opvang en bekijken in de benadering van de bewoners samen met hen naar de mogelijkheden en wat zij wél kunnen. Ons doel is begeleiding in het gewone leven waarin persoonlijke ontwikkeling, dagbesteding, vrijetijdsbesteding, sport, sociale contacten en zingeving een belangrijke rol spelen. Wat bieden wij: - Meedraaien in een warm team - Een kijkje in een particulier wooninitiatief - Een gezellig en sociaal moment waarbij je contact hebt met de doelgroep - Een afgebakende taak, zodat er niet overvraagt kan worden - Reiskostenvergoeding indien van toepassingWat vragen wij: - 1 keer per week aanwezig te zijn op woensdagmiddag - Tussen 13:00-16:00 uur - Dat je het vooral leuk vind om met deze doelgroep te werken en flexibel kunt omgaan met bijzonder gedrag van de bewoners. Ervaring is prettig, maar niet vereist. - Een VOG verklaring - Dat je in Apeldoorn of directe omgeving woont (maximaal 15 kilometer) - Je hoeft niet zelf workshops te bedenken, maar meedenken mag altijd Raak jij hier enthousiast van? Dan zijn we op zoek naar jou! Neem gerust met ons contact op voor een gesprek, waarna je vrijblijvend een keer kan meedraaien om te kijken of het een goede match is.