Skip Sidebar
Culturele Pleinmarkt

Culturele Pleinmarkt

Club, vereniging of andere

Over ons

We zijn een cultureel amateur festival dat een keer per jaar in juni georganiseerd wordt in en om Orpheus. We werken alleen met vrijwilligers en hebben ongeveer 100 kramen en zes podia met optredens ...

Deel
Voorzitter en programma maker

Voorzitter en programma maker

Event · 10 jun 2023, 07:00 - 18:00
Churchillplein 1, 7314 BZ Apeldoorn, Nederland
Evenement & festivalBestuurCoördineren
Kunst & cultuur
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Culturele Pleinmarkt
#61628
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/wwwculturelepleinmarktnl/activiteiten/Voorzitter-en-programma-maker/61628 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De Culturele Pleinmarkt Apeldoorn zoekt op termijn een nieuwe voorzitter en een nieuwe programmeur.

Uitgebreide omschrijving

De Culturele Pleinmarkt Apeldoorn zoekt op termijn een nieuwe voorzitter en een nieuwe programmeur.

 

Wat is de Culturele Pleinmarkt (CPM)?

*De Culturele Pleinmarkt (CPM) organiseert al meer dan 50 jaar het  Festival Amateurkunst Apeldoorn en is de gezelligste en grootste culturele ontmoeting van en voor Apeldoorners. Jaarlijks komen vele duizenden Apeldoorners op dit evenement af. 

*De CPM laat bezoekers kunst en cultuur beleven, brengt ze in contact met het culturele veld en stimuleert ze daardoor om zelf actief te worden. 

*De CPM werkt nauw samen met Orpheus, Gigant, Stichting Samenwerkende Particuliere Muziekdocenten  en andere deelnemers aan het Platform Amateurkunst.

*De CPM  streeft voortdurend naar vernieuwing en ieder jaar wordt het accent op een ander aspect van het kunstzinnig spectrum gelegd.  

*De CPM is een vrijwilligersorganisatie. In het bestuur zijn de taken in portefeuilles verdeeld.   Naast het bestuur zijn er tijdens het festival veel vrijwilligers actief.


Wat houden de functies in?

Op de website Home | Culturele PleinMarkt | Festival Apeldoornse Amateurkunst zijn profielen van deze functies beschreven. Belangstellenden kunnen een mail sturen naar  [email protected] . Voor de functie voorzitter kan telefonisch informatie worden ingewonnen bij Geert Hoogeboom tel.nr 06-21580215. Voor de functie van programmeur  nadere informatie bij Wieny Tietema 06 55781110

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Culturele Pleinmarkt > Voorzitter en programma maker

Over Culturele Pleinmarkt

We zijn een cultureel amateur festival dat een keer per jaar in juni georganiseerd wordt in en om Orpheus. We werken alleen met vrijwilligers en hebben ongeveer 100 kramen en zes podia met optredens van dans, muziek, theater.