Wil jij ons wegwijs maken in CMS/ Wordpress?

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Onderwijs
Mensen met een beperking
1 plaats over.
Deel activiteit
#42612
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Wil-jij-ons-wegwijs-maken-in-CMS-Wordpress/42612 om je aan te melden

Samenvatting

Lijkt het je leuk om een groep jongeren met een licht verstandelijke beperking en hun begeleiders uitleg te geven in CMS en Wordpress?

Uitgebreide omschrijving

 
Wij zijn op zoek naar iemand die ons wil helpen bij het leren wegwijs worden in CMS/ Wordpress.
 
Korte informatie over onze locatie:
Innovatie Apeldoorn is een werkplek voor cliënten die allen interesse hebben in het werken met nieuwe technologie. Op dit moment bestaan onze werkzaamheden voornamelijk uit het maken van video's voor ons YouTube kanaal.  Dit als gevolg van de corona maatregelen.
Hiernaast houden wij ons bezig met fotografie en zijn we bezig met online radio. En proberen wij antwoorden te vinden op vragen van cliënten​. Om zo hun leven leuker, mooier of makkelijker te maken.
 
Onze wens:
De wens voor de nabije toekomst is dat wij graag willen leren werken met Wordpress/ CMS. Dit omdat wij graag websites willen leren maken en willen kunnen onderhouden. Op deze wijze willen wij bijvoorbeeld sportverenigingen ondersteunen bij het beheer van hun websites.
Op dit moment hebben wij geen kennis van Wordpress/ CMS. We hopen dat een vrijwilliger ons wil helpen hier wegwijs in te worden. Het betreft hier het opleiden van medewerkers en clientmedewerkers. 
 
Het zou het mooiste zijn als iemand 1x per week bijvoorbeeld op een dinsdag een paar uurtjes kan komen om uitleg te geven over werken met Wordpress/ CMS.
Wij hebben zelf al Wordpress/ CMS op onze PC staan.
We hopen dat deze vrijwilliger over humor en geduld beschikt, om ook onze medewerkers te trainen. 
Maar hierover kunnen we natuurlijk altijd kijken wat de mogelijkheden zijn van de eventueel beoogde vrijwilliger.
Het is overigens wel van belang dat deze vrijwilliger zich bewust is van het feit dat hij met Jongeren gaat werken die allen een lichtverstandelijke beperking hebben en veelal ook een vorm van autisme. 
 
Wij bieden je 
  • Een mooie vrijwilligersplaats 
  • Een eindejaarsgeschenk 
  • Verzekerd voor WA en ongevallen 
  • Reiskostenvergoeding 
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet 
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten 
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten 
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring 
 
Organisatie informatie 
Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 
 
Enthousiast? 
Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met  Inge Uiterweerd via 06 2512 6920. 
Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 
 

...

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)