Vrijwilligerswerk in de buitenlucht

Flexibel
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Buiten
Mensen met een beperking
3 plaatsen over.
Deel activiteit
#42703
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Vrijwilligerswerk-in-de-buitenlucht/42703 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vrijwilligers gezocht om te ondersteunen bij een groep mensen met een licht verstandelijke beperking. Deze groep heeft arbeidsmatige dagbesteding in het bos.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij:
De campus biedt arbeidsmatige dagbesteding gericht op ontwikkeling voor de arbeidsmarkt. Een groep van 10 tot 15 deelnemers voert het bos- en groenbeheer uit onder begeleiding van begeleiders van ’s Heeren Loo. De groep bestaat met name uit met mensen met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblematiek. De deelnemers zijn arbeidsongeschikt en jong (18+), schoolverlaters met of zonder reguliere werkervaring, multi problematiek, spreekvaardig en mobiel. Enkele deelnemers werken er zonder specifiek ontwikkelingsdoel. Zij zijn minder spreekvaardig en/of mobiel. Naast het groenwerk zetten we ook nieuwe bedrijvigheid op en organiseren we evenementen. Alles om de mensen op de campus en het landgoed te laten groeien en bloeien. Op de campus werken we het hele jaar door van 9:00- 15:30 uur. 

Wat vragen wij?
De vrijwilliger moet houden van werken in de buitenlucht. Je draait mee in de groenploeg en doet hetzelfde werk als andere medewerkers. Doordat je meewerkt ondersteun je de begeleiders van het Woudhuis en versterk je ons team. Je begeleidt medewerkers bij alle werkzaamheden: snoeien, kappen, zagen, kloven, harken, vegen, sjouwen en tuinieren. Bij slecht weer: bewerken van hout, opknappen van meubels, vogelhuisjes etc. maken of net als andere medewerkers: koffie en theezetten, schoonmaken, kleine facilitaire werkzaamheden en winterklaar maken van onze thuisbasis de boerderij. Je kunt vanaf 1 dag per week bij ons komen werken maar ook seizoenwerkers zijn welkom. We bieden leuk en afwisselend werk met geweldige mensen. 

Wij bieden je
  • Een mooie vrijwilligersplaats
  • Een eindejaarsgeschenk
  • Verzekerd voor WA en ongevallen
  • Reiskostenvergoeding
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring
  • Een contactpersoon vrijwilligers op de groep die jou begeleid 
Organisatie informatie
Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie.

Enthousiast?
Meld je aan via [email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator Inge Uiterweerd via 06 2512 6920. Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

Hoe kom ik er?

3 plaatsen over.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)