Simone zoekt iemand die speciaal voor haar komt

1 uur/week
Regenboogbrink 12, 7325 BA Apeldoorn, Netherlands
Zorg & Welzijn
1 plaats over.
Deel activiteit
#43595
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/s-Heeren-Loo-Locatie-Apeldoorn/activiteiten/Simone-zoekt-iemand-die-speciaal-voor-haar-komt/43595 om je aan te melden

Samenvatting

Ben je net als Simone creatief en hou je van knutselen?

Uitgebreide omschrijving

Wie is Simone? 

Simone is een vrouw van 40 jaar met een licht verstandelijke beperking. Ze woont op een woongroep op het terrein van 's Heeren Loo. Ze is gezellig en kan goed kletsen. Ze is mobiel en kan fietsen. Simone is heel creatief en houdt van diamond painting, kleuren en kaarten maken, Ook houdt ze van winkelen, wandelen, fietsen en gezellige praatjes maken.  

 

Wat vraagt Simone? 

Wij zoeken voor Simone een vrijwilliger die met haar zou willen wandelen op ons woonzorgpark. Lekker op een bankje theedrinken en gezellig kletsen. Het zou leuk zijn als de vrijwilliger net als zij ook van knutselen houdt en samen met haar op de woning komt knutselen. Het is in de toekomst fijn als de vrijwilliger met haar uitstapjes kan maken, Gezien haar gezondheid en de corona is het voor nu al gezellig als je bij haar op bezoek komt., het gaat er om dat je speciaal voor haar komt. Het liefst iedere week op een door de weekse avond of af en toe in het weekend, maar minder vaak is ook al heel fijn. 

 

Wij bieden je 

  • Een mooie vrijwilligersplaats 
  • Een eindejaarsgeschenk 
  • Verzekerd voor WA en ongevallen 
  • Reiskostenvergoeding 
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet 
  • Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten 
  • Betrokken bijdrage bij de cliënten 
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring 
  • Een contactpersoon vrijwilligers op de groep die jou begeleid  

 

Organisatie informatie 

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. 

 

Enthousiast? 

Meld je aan via vri[email protected]. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator Inge Uiterweerd via 06 2512 6920. 

Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis. 

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > s Heeren Loo Locatie Apeldoorn > Simone zoekt iemand die speciaal voor haar komt
1 plaats over.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)